ALAPLI HABERLERİ

BAŞBAKAN ADAYINI AÇIKLADI

29 Kasım 2013
601 kez görüntülendi

BAŞBAKAN ADAYINI AÇIKLADI

CEM SÜRMENELİ – Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Ticaret Odası’nda düzenlenen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda partisinin çeşitli İllerdeki Belediye Başkan adaylarını açıkladı.

 

 

Başbakan Erdoğan, Zonguldak Belediye Başkan adayı olarak Ali Bektaş’ı gösterdi. 2009 yerel seçimlerinde DSP’den aday olarak seçilen Ali Bektaş, 2010 yılında AK Parti’ye geçti. Bektaş’ın rozetini 2012 yılında Başbakan Erdoğan tarafından düzenlenen tören ile takılmıştı.

Başbakan Erdoğan, “Zonguldak’ta eğitimde devasa adımlar attık. Karaelmas Üniversitesini merhum Bülent Ecevit adı olarak değiştirdik. Bülent Ecevit Üniversitesi haline getirdik tüm bunların yanında sağlıkta, emniyette, ulaşımda büyük adımlar attık. Zonguldak’ta atıyoruz atacağız ve bir diğer önemli olay toplu Konut İdaresi olarak orada attığımız adımlar var, çalışmalar devam ediyor. DSİ olarak atılan adımlar var inşallah şimdi de yerel ve geneli bütünleştirmek suretiyle atacağımız adaylar var belediye başkan adayımız Ali Bektaş’dır” dedi.

Erdoğan açıklamanın ardından Zonguldak Milletvekilleri ve Ali Bektaş ile fotoğraf çektirdi. Ali Bektaş’ın oğlu Mustafa Kemal Bektaş da sahneye çıkarak Başbakan Recep Erdoğan ile tokalaştı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz