ALAPLI HABERLERİ

BAŞIMIZ SAĞOLSUN….

14 Mayıs 2014
606 kez görüntülendi

BAŞIMIZ SAĞOLSUN….

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin ve CHP Alaplı İlçe Başkanı Hüseyin Tosun Manisa Soma’daki maden faciası sebebiyle bir başsağlığı mesajı yayımlandı.

Tekin, mesajında yaşanan elim hadise nedeniyle acılarının büyük olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

“Manisa Soma’daki maden ocağında trafo patlamasıyla çıkan yangın sonucu 200’ün üzerinde işçimizin hayatını kaybetmesi, onlarca işçimizin de yaralanması, ülkemizin her tarafında olduğu gibi ilçemizde de büyük bir üzüntü ile karşılanmıştır. Acımız çok büyük ve derindir. Umudumuz ve duamız, her ne kadar umutlar gittikçe azalsa da, kurtarma çalışmalarının devam ettiği maden ocağında, mümkün olduğunca daha fazla canın kurtarılması ve hayatını kaybeden işçilerimizin mümkün olduğunca az olmasıdır. Dualarımız, halen maden ocağında bulunan işçilerimizin canlarının sağ olmasıdır. Endişemiz ve korkumuz ise can kaybımızın daha da artmasıdır.”

CHP Alaplı İlçe Başkanı Hüseyin Tosun,da, Soma ilçesindeki maden ocağında meydana gelen facianın tüm ülkeyi derinden üzdüğünü belirterek,“Soma’daki bir maden ocağında meydana gelen trafo patlaması nedeniyle çıkan yangında çok sayıda maden işçisinin hayatını kaybettiğini, yine çok sayıda emekçi maden işçisinin maden ocağında mahsur kaldığını üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Kazada hayatını kaybeden madencilerimize Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza geçmiş olsun dilerken, devam eden çalışmalar sonucu, ocakta mahsur kalan maden işçilerimizin sağ salim kurtarılmasını diliyoruz.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz