ALAPLI HABERLERİ

BAŞKAN TEKİN, PERSONELLE BAYRAMLAŞTI

15 Temmuz 2015
639 kez görüntülendi

BAŞKAN TEKİN, PERSONELLE BAYRAMLAŞTI

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Cuma günü idrak etmeye başlayacağımız Ramazan Bayramı öncesi, Belediye Meclisi üyeleri ve belediye personeliyle bayramlaştı.

Belediye Meclisi üyelerinin yanı sıra, her birimi temsilen birim amiriyle birlikte üç personelin katıldığı bayramlaşma programında personele hitaben kısa bir konuşma yapan Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, 1 ay süren Ramazan ayının yarın sona ereceğini hatırlatarak, “ Ramazan ayımızın mübarek olmasını, tuttuğumuz oruçların, ettiğimiz duaların kabul olmasını diliyorum. Ayrıca, yarından sonra idrak etmeye başlayacağımız Ramazan Bayramı’nın da , sizlere, tüm hemşehrilerimize, milletimize ve tüm İslam alemine mübarek olmasını diliyorum. Sizlere, küçük bir hediye olarak da bayram çikolatası takdim edeceğiz. Ailenizle birlikte huzurlu ve mutlu yuvalarınızda nice bayramlar diliyorum. “ dedi.

Göreve başladıklarından bu yana geçen 15,5 ayı kapsayan yaklaşık 470 günde, güzel bir hizmet dönemini geride bıraktıklarını hatırlatan Başkan Tekin, “Alaplı’yi belli bir noktaya getirdik ve çok güzel hizmetler yaptık. Bundan sonra da inşallah hep beraber hizmetlerimize devam edip, Alaplı’yı daha ileri noktalara taşıyacağız. Ben sizlere özverili çalışmalarınızdan dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum. “ dedi.

Başkan Tekin, konuşmasının ardından personelle tek tek bayramlaşarak, Belediye Meclisi üyeleriyle birlikte personele bayram çikolatalarını verdi.

başkannn

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz