ALAPLI HABERLERİ

BAŞKAN YENİ YILA HASTANEDE GİRDİ

1 Ocak 2013
917 kez görüntülendi

BAŞKAN YENİ YILA HASTANEDE GİRDİ

Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, Devlet Hastanesi, Emniyet Müdürlüğü, İtfaiye ve Zabıta Amirliğini ziyaret etti.

 

 

Belediye Başkanı Çimenoğlu, eşi Dilek Çimenoğlu ile Alaplı Devlet Hastanesi’nde yatan hastaları ziyaret ederek hastalara çikolata hediye etti. Çimenoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, 2013’ün insanlığa, barış, mutluluk ve sağlık getirmesini dilediğini söyledi.

Her yeni yılda ilçede kurumlarda görev yapan çalışanları ziyaret ettiklerini ifade eden Çimenoğlu, şöyle konuştu:

“Yılbaşı gecesi çoğu yerde eğlence oluyor. Ama bir yandan da hayat devam ediyor. Hayatın devam ettiği yerlerde hayatın içinde hastalık da var. Bunun için eşimle her Yılbaşı olduğu gibi bu yılbaşında özellikle hastaneye gelerek hastaları ziyaret ediyoruz. Hastalarımıza yeni yıl çiçeği hediye ederek böyle özel bir günde onların hiç olmazsa gönüllerini alarak morallerini düzeltmek istedik. İnşallah 2013’te yılında tüm hastalarımız şifa bulurlar hastanelere gelmezler. Tüm insanlığa yeni yılının kutlu olmasını diliyorum.”

Çimenoğlu, daha sonra, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Alaplı Belediyesi İtfaiye ve Zabıta Müdürlüklerini ziyarette bulunarak personelin yeni yılını kutladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz