ALAPLI HABERLERİ

BATI KARADENİZDE KAR UYARISI

29 Aralık 2015
855 kez görüntülendi

BATI KARADENİZDE KAR UYARISI

Alaplı ilçesi Kaymakamı Altuğ Çağlar, Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün (MGM) bölgede 30 Aralık 2015 tarihinde itibaren yoğun kar yağışı uyarısında bulunduğunu vatandaşları her türlü olumsuzluklara karşı uyardı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün 30 Aralık 2015 tarihinde itibaren bölgede yoğun kar yağışı uyarısının ardından Alaplı Kaymakamlığı da vatandaşları kar yağışı nedeniyle yaşanabilecek her türlü olumsuzluğa karşı uyardı. Kar yağışı ile ilgili gerekli tüm tedbirleri aldıklarını belirten Alaplı ilçesi Kaymakamı Altuğ Çağlar, “Meteorolojiden alınan bilgiye göre, 30 Aralık 2015 Çarşamba gününden 2 Ocak 2016 Cumartesi gününe kadar İlimiz genelinde Kuvvetli Kar Yağışı beklendiği ve hava sıcaklığının 8-15 derece azalacağı bildirilmiştir. İlçemizde yaşayan vatandaşlarımızın her türlü olumsuzluklara karşı tedbirli olmaları gerekmektedir. Kaymakamlık olarak da İl Özel İdareye bağlı iş makineleri ve kurulan ekiplerle kar yağışı nedeniyle kapanması olası köy yolları için gerekli tedbirleri almış bulunmaktayız ” dedi.

Öte yandan kuzeyli rüzgarlarla sıfırın altına düşecek sıcaklıklarla tipi şeklinde olması tipi şeklinde olması beklenen kar yağışlarının Zonguldak ve tüm ilçeleri ile Batı Karadeniz Bölgesi genelinde, 2 Ocak 2016 Cumartesi sabah saatlerine kadar aralıklarla ve zaman zaman kuvvetli şekilde etkili olması bekleniyor.

kar1

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz