ALAPLI HABERLERİ

BAYRAMI ŞENLİK HAVASINDA KUTLADILAR

23 Nisan 2016
924 kez görüntülendi

BAYRAMI ŞENLİK HAVASINDA KUTLADILAR

Alaplı Kılçak   İlk ve Ortaokulunda Ulusal Egemenlik  ve Çocuk Bayramı büyük bir coşku içinde kutlandı.

23 Nisan törenine Okul müdürü ,öğretmenler öğrenciler ve veliler katıldı. Kılçak  İlk ve Ortaokulunda  okulunda 23 Nisan öğrencilerin birbirinden güzel yaptığı gösterilerle coşkuyla kutlandı.
23 Nisan Etkinleri şenlik havasında kutlandı .Okulda tören 10.00′da başladı..Törenden önce öğrenciler köy içinde yürüyüş yaptılar.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Okul Müdürü Süleyman Bayraktar  günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptı. Öğrenciler günün anlam ve önemini belirten şiirler okudu. Her sınıfın hazırlamış olduğu Halk oyunları ve gösteriler velilerin büyük beğenisini kazandı.

Ayrıca okul velileri okul bahçesinde  yiyecek kermesi düzenlediler. Okul yararına yapmış olduğu yiyecekleri satarak okula gelir sağladılar.Saat 1o.00 da başlayan bayram kutlamaları  saat 15.00 e kadar devam etti.

Okul Müdürü Süleyman Bayraktar  programın hazırlanmasında emeği  geçen Müdür Yardımcısına   ve tüm öğretmenlere , öğrencilere ve izlemeye gelen protokol vatandaşlara  ve  kermesi düzenleyen velilere teşekkür etti.

FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

kılçık

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz