ALAPLI HABERLERİ

BBP İLÇE BAŞKANI ŞEN’DEN AÇIKLAMA

23 Ağustos 2015
840 kez görüntülendi

BBP İLÇE BAŞKANI ŞEN’DEN AÇIKLAMA

Alaplı Büyük Birlik Partisi Alaplı  ilçe başkanı Sabahattin Şen basın açıklaması yaptı. Açıklamasında şöyle dedi.

TÜRKİYE nereye götürülüyor. barışa mı ,savaşa mı,eğer savaşsa hep beraber savaşalım. millet vekillerinin çocuklarıyla, cumhur başkanının çocuklarıyla zenginin paralı askerlik yapan çocuklarıyla,fakirin şimdi her gün şehit verdiği ve geride kalan çocuklarıyla,Türkiye ateş altındayken analar gözyaşı yerine kan dökerken,ülkemiz 24 saatte 12 vatan evladını şehit verirken toplanan. muhtarların çocuklarıyla beraber sırt sırta ayırım yapmadan, zengin fakir demeden, bizde bu vatan evlatlarının hesabını soralım. o sırtlan sürülerinin kökünü kazıyalım. .biz Türküz ölüm bize şerbet içmek gibidir. biz atamızdan bunu gördük, bunu biliriz TÜRKÜN çocuğu askerlikten savaştan kaçmaz..12 şehidimizin üstüne, sen gel elini kolunu sallaya sallaya Dolmabahçe sarayının önünde nöbet tutan polisime bomba at silah at bende seni yakalayayım mahkemeye çıkarayım bir iki sene cezadan sonra salıvereyim,yine devam edersin. öylemiii. yahu kardeşim dar ağacın yoksa vincinde mi yok neden bu adamları sallandırmıyorsunuz.

Benim evladımı katledenleri neden mahkemeye taşıyorsunuz? O köpekleri ceza evinde neden benim paramla doyuruyorsunuz?sizde onlardan mı korkuyorsunuz, korkmayın… sizin arkanızda dünyayı yerinden sökecek.bir karış toprağı için, namusu için kanını canını seve seve verecek, dünyanın hiçbir ırkında olmayan, cesaretli koskoca bir TÜRK soyu TÜRK evlatları TÜRKİYE var.Yeter artık 40 yıldır verdiğimiz şehit. yeter.yeter…bizimkiler paralel devlet arıyorlar. alın size paralel devlet. adamlar ne yapıyorlar yolda gelen geçen Tırlara öpücük vermiyorlar herhalde,kendi kafalarına göre resmen devlet içinde devlet olmuşlar yol bağı yapıyorlar. önce bunları temizleyelim.ondan sonrada kim bu devletin aleyhine çalışıyorsa onunla da mücadele edelim.Terörle müzakere edilmez mücadele edilir.yıllardır bu acıları yaşıyoruz.Bu sorunu milletce halletmeliyiz.Milli iradenin tecellisine uygun olarak bir an önce hükümet kurulmalıdır.Herkes taşın altına elini değil ,bedenini koymalıdır.

Yorumlar

  1. murat şen dedi ki:

    SAYIN ŞEN SİZE KATILIYORUM VE EN İÇTEN DUYGULARIMLA HAK VERİYORUM HER KİM OLURSA OLSUN KİMLİGİNDE TC YAZISI VARSA O KİŞİ TÜRKTÜR ,OSMANLI TORUNUDUR ÇANAKKALE ŞAVAŞINDA TÜRKLÜGÜN NE OLDUGUNU GÖSTERDİK . O ZAMAN PARALI ASKER ,POLİS,MİLLET VEKİLİ,YOKTU HER TÜRK KORKMADAN DÜŞMANI GÖRDÜĞÜ YERDE MİLLETİ VE ECDADININ HUZURU VE GELECEĞİ İÇİN GÖZÜNÜ KIRPMADAN SIKARDI İKİ KAŞININ ORTASINA LEŞLERİN BUNU YAPAN TÜRK ASKERİYDİ NAMUSSUN VE ECDADIN VE EN ÖNEMLİSİ BAYRAGININ İÇİN SORGUSUZ SUALSİZ VUR EMRİ VARDI .BİZ KİMİZ ONLAR KİM YA BİZ DEVEYSEK ONLAR PİRE GÖZÜMÜZDE. DEVLETİMİZİN BİR YETKİSİ YOKMU NİYE EZEMİYORUZ KAFASINI ,NİYE KÖKÜNÜ KAZIYAMIYORUZ BU LEŞLERİN ÇÜNKÜ PARANININ AÇAMIYCAGI KAPI YOK HERKES DÜŞMÜŞ YATIRIM DERDİNE MAL MÜLK DERDİNE TÜRKİYE YARA ALDI GİDİYOR GÖZGÖRE GÖRE. DEVLETİN VE BAŞTA OLANLARIN GÖZÜ AÇIKTI KULAGI AÇIKTI İLK ZAMANLAR BU KADAR YATIRIMLARI DA YOKTU NE OLDU DA KULAKLARI TIKANDI GÖZLERİ PARADAN BAŞKA BİRŞEY GÖRMEZ OLDU .UYAN TÜRKİYE UYAN

Yorum Yaz