ALAPLI HABERLERİ

BEDAŞ’A TEŞEKKÜR ETTİ

28 Ağustos 2013
823 kez görüntülendi

BEDAŞ’A TEŞEKKÜR ETTİ

Alaplı ilçesi Hasanlı köyü kalkındırma derneği başkanı Recep Tufan Bedaş  Kdz Ereğli Elektrik dağıtım A.Ş ( BEDAŞ ) i Müdürü ve ekibine teşekkür etti.

Alaplı ilçesi Hasanlı Köyü Kalkındırma Derneği Başkan’ı Recep Tufan Bedaş Elektrik dağıtım A.Ş ( BEDAŞ ) Kdz.Ereğli Müdürü Hüseyin Beye ve tüm ekibine teşekkür ederim dedi.

Hasanlı Dernek Başkanı Recep Tufan köyümüzün Cami sokağında bulunan 12 hanenin  voltajları düşük olduğundan elektrikli aletlerin çalışmadığı, hanelerimizin Lüks lambası yakarak ışık ihtiyacını gideriyorlardı,başkan Tufan ayrıca Camimize Tabandan ısıtma yaptırdık,5,Adet Klima taktırdık Tabandan ısıtma ve  klimalarımız çalışmıyor Dernek yönetimi olarak Sayın müdürümüze gittik köyümüzün enerji sorununu ilettik sorunumuzu dinleyen Sayın Müdürümüz  bakım ekibini göndererek 12, hanemizin ve Camimizin enerji sorunu sanayi hattı çekilerek çözümlenmiş oldu.

Hasanlı Dernek Başkanı Recep Tufan Köyümüz Camisinin ve 12,hanemizin düşük voltaj sorununu çözerek mağduriyetin önlenmesinde  emeği geçen başta Kdz Ereğli Bedaş Elektrik dağıtım A.Ş işletme ilçe müdürü Sayın Hüseyin beye,Tüm çalışma arkadaşlarına şahsım,dernek yönetimim ve köyüm adına teşekkür ediyoruz.

 

 

Yorumlar

  1. Metin Çevik dedi ki:

    Zonguldak ilinin en berbat kurumu ?BEDAŞ’ tır. Alaplı ilçe merkezinde elektrikler kesilir, köylerinde vardır. Bu gidişle köylere yerleşeceğiz.Arıza için muhatap olacak bir görevli bulamazsın.Para tahsilatına gelince ilimizin en iyi kurumudur.Gaziantep gibi Zonguldak’a Bir Fatma Şahin lazım.Aynı sıkıntı Telekom da da vardır.İlgililere teşekkürler.

Yorum Yaz