ALAPLI HABERLERİ

BEDELLİ ASKERLİK İÇİN ARACINI SATIYOR

9 Aralık 2014
727 kez görüntülendi

BEDELLİ ASKERLİK İÇİN ARACINI SATIYOR

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun bedelli askerlik müjdesinin ardından Alaplı ilçesinde yaşayan Yasin Şahin, bedelli askerlik için gerekli 18 bin lirayı ödeyebilmek amacıyla otomobilini internetten satışa çıkardı.

27 yaşındaki Şahin, yaptığı açıklamada, güreş antrenörü olduğunu, öğrencilerini şampiyonaya hazırladığını belirterek, beş yılda biriktirdiği parayla aldığı otomobilini bedelli askerlik için satışa çıkardığını söyledi.

Yaklaşık 3 yıl önceki bedelli askerlik uygulamasından yaşı tutmadığı için faydalanamadığına dikkati çeken Şahin, şöyle konuştu:

“Başbakanımızın bedelli açıklaması bizleri çok mutlu etti. Gençlik ve Spor Müdürlüğünde güreş antrenörüyüm. Beş yıl boyunca biriktirdiğim parayla kendime otomobil almıştım. Bir yıl bindiğim aracımı bedelli askerlikten faydalanabilmek için satışa çıkardım. İnternette, “Bedelli askerlik yapacağımdan dolayı aracımı satıyorum” diye ilan verdim. Güreş eğitimi verdiğim 70 öğrencim var. Öğrencilerimin dağılmaması için bedelli askerliği bekledim.”

Öğrencilerini şampiyonaya hazırladığını vurgulayan Şahin, “Bu şampiyona bizim için çok önemli olduğu için aracımı satarak bedelli askerlik yapmaya karar verdim. Aracımı sattığımdan dolayı çok üzgünüm ama hem öğrencilerim hem de bedelli askerlikten faydalanmak için satmak zorundaydım” dedi

yasin

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz