ALAPLI HABERLERİ

BEKTAŞ AİLESİNİN ACI GÜNÜ

4 Şubat 2015
1.064 kez görüntülendi

BEKTAŞ AİLESİNİN ACI GÜNÜ

Ereğli Önder Gazetesi Yazı İşleri Sorumlu Müdürü  AA Muhabiri Mustafa Kemal Bektaş’ın babaannesi, gazeteci Eyüp Bektaş’ın annesi Nazife Bektaş, 87 yaşında hayatını kaybetti.

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Armutçuk Müessese Müdürlüğü’nden emekli başmadenci merhum Mustafa Bektaş’ın eşi Nazife Bektaş, yaşama veda etti. 7 çocuk annesi Nazife Bektaş’ın cenazesi, Ormanlı beldesine bağlı Sinitli Mahallesi’nde bugün öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Sinitli Mezarlığı’nda sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi.

Merhum Durmuş Bektaş, Sinitli Mahallesi eski muhtarı Necati Bektaş, Gazeteci Eyüp Bektaş, Yılmaz Bektaş, Havva Aslan, Mürüvvet Bektaş ve Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Armutçuk Şubesi eski yöneticilerinden Nizamettin Bektaş’ın annesi olan Nazife Bektaş, bir süredir tedavi altında tutuluyordu.

Ereğlililer Derneği Başkan Vekili Birol Bektaş, Bektaş Demir Çelik ve Ereğli Sigorta sahibi Şenol Bektaş, Ereğli Önder Gazetesi Sorumlu Müdürü, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Ereğli Temsilcisi ve Anadolu Ajansı Ereğli Muhabiri Mustafa Kemal Bektaş, Bektaş Mobilya ve Doğrama Atölyesi sahipleri Kazım ve Ahmet Bektaş’ın babaannesi de olan Nazife Bektaş’ın cenazesine; Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Kandilli Belediye Başkanı Mustafa Aydın, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, Ereğli Kent Konseyi Başkanı Noyan Keskin, siyasi parti ilçe ve belde başkanları, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, meslek odaları yöneticileri, işadamlarının yanı sıra çok sayıda yakını ve dostları katıldı.

Alaplı Haber ailesi olarak, vefat eden Nazife Bektaş’a Allah’tan rahmet, kederli ailesi, dost ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz