ALAPLI HABERLERİ

BELÇİKA BERİNGEN MECLİS ÜYESİNDEN ZİYARET

31 Temmuz 2013
737 kez görüntülendi

BELÇİKA BERİNGEN MECLİS ÜYESİNDEN ZİYARET

Belçika’nın Beringen kentinde yapılan belediye seçimlerinde SPA Sosyal Demokrat Partisi’nden meclis üyesi seçilen Ereğlili Abdulkadir Yılmaz babası Selahattin Yılmaz ile , Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu ile Ak Parti ilçe Başkanı Faruk Çaturoğlu’nu ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Çimenoğlu, Bölgemizden çıkıp Belçika’da meclis üyesi seçilmiş hemşerimize ziyaretinden dolayı çok teşekkür ettiğini belirterek, “Bir hemşerimizin, Belçika da siyaset yaparak meclise girmesi Türkiye ve bölgemiz için çok önemli 24 sıradan listeye girerek 5. sıradan meclis üyesi olmak o bölgede ne kadar sevilen biri olduğunu gösteriyor. Siyasi hayatında meclis üyeliği görevinde kendisine başarılar diliyorum.” Diye konuştu.

 

Yılmaz, ise, Zonguldak’taki tüm Belediye Başkanlarına nezaket ziyaretinde bulunduklarını söyledi. Zonguldak’ı çok sevdiğini anlatan Yılmaz “Zonguldak’taki tüm belediye başkanlarını ziyaret ederek fikir alışverişinde bulunmak istedim. Oradaki Türklerin sorunları oldukça büyük Türk meclis üyesi olarak orada vatandaşlarımızı en iyi şekilde temsil etmek istiyorum. Elimizden gelen yapacağız. Bölgemizdeki sosyal faaliyetleri, yapılanmaları oralara aktarmak istiyorum” şeklinde konuştu.

Ak Parti ilçe  Teşkilatına giden Abdülkadir ateş burada ilçe başkanı Faruk Çaturoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile görüştü.

İlçe Başkanı Faruk Çaturoğlu hemşerimiz Abdülkadir Yılmaz’ın ziyareti bizi çok memnun etti. Belçika’da belediye meclisine seçilerek Türkleri temsil etmesi bizlere gurur verdi. Kendisine başarılar diliyorum dedi

ALBUM ADI BELÇİKA’DA BELEDİYE MECLSİ ÜYESİNDEN ZİYARET, Fotograf Mustafa Kanca on 7/30/2013 (13 Resim)

Fotograf Mustafa KANCA


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz