ALAPLI HABERLERİ

BELEDİYE AĞAÇ BUDADI

15 Kasım 2013
573 kez görüntülendi

BELEDİYE AĞAÇ BUDADI

Alaplı Belediyesi ekipleri tarafından cadde ve sokaklarda budanan ağaç dalları dar gelirli vatandaşların kışlık yakacağı oluyor.

Alaplı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler Al Caddesi, Hükümet Caddesi ve Atatürk Parkında bulunan ve tehlike arz eden ağaçlarda budama çalışması başlattı. Budanan ağaç dallarını temizleyen dar gelirli vatandaşlar odunları çuvallayarak kışlık yakacak olarak evlerine götürüyor.
Cemal Eroğlu, yaptığı açıklamada, Kömürün pahalı olmasından dolayı deniz kenarından ya da sokaklarda bulunan ağaç dallarını toplayarak yakaçak ihtiyacını karşıladığını söyledi.
Belediyenin budadığı ağaçları izin alarak topladığını ifade eden Eroğlu, şöyle dedi:
“Alaplı Belediyesini Cadde ve sokaklarda bulunan ağaçları budadığını görünce Belediye’den izin alarak budanan ağaç dallarını toplamaya başladım. Kömür pahalı olduğu için çok fazla kömür alamıyoruz. Deniz kenarından ya da cadde ve sokaklardan topladığımız odunu kömüre takviye olsun yakıyoruz. Arkadaşımla birlikte budanan ağaçları toplayarak evimize götürüyoruz.”
Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu’da İlçede Cadde, sokak ve park alanlarında bulunan ağaçlarda kış bakımı yaptıklarını esnaflardan gelen şikayetler doğrultusunda da ağaç dallarını budadıklarını bildirdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz