ALAPLI HABERLERİ

BELEDİYE BAŞKANI GÜREŞÇİYİ KUTLADI

15 Şubat 2014
698 kez görüntülendi

BELEDİYE BAŞKANI GÜREŞÇİYİ KUTLADI

 

Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, Amasya’da yşapılan Türkiye Gençler Grup Müsabakaları’nda 84 kg. da üçüncü olan Alaplı Atalay Anadolu  Lisesi öğrencisi Mustafa Tay’ı kutlayarak çeşitli hediyeler takdim etti.

Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, eşi Dilek Çimenoğlu ile birlikte Alaplı Atalay Anadolu Lisesi öğrencisi Mustafa Tay’ı  okulunda ziyaret etti. Okul Müdürü Selim Dervişoğlu ve Müdür yardımcıları tarafından ağırlanan Başkan Çimenoğlu ve eşi, Müdür odasında Mustafa Tay’ı elde ettiği başarıdan dolayı tebrik etti. Başkan Çimenoğlu, Mustafa Tay’ın Zonguldak ve Alaplı’yı başarıyla temsil ettiğini belirterek, “Gelecekte kendisinden Türkiye şampiyonluğu bekliyoruz. Bu konuda biz de kendisine elimizden gelen yardımı yapacağız. Biz zaten sporun her dalında sporcularımızı destekliyoruz ve onların elde ettiği başarılarla da gurur duyuyoruz. Bu arada bu sporcuların kendilerini geliştirmelerine büyük katkıları olan Alaplı Aktif Gençlik Spor Kulübü’ne ve Kulüp Başkanı Hüseyin Uğuz’a da ayrıca teşekkür ediyorum. “ dedi.

Okul Müdürü Selim Drevişoğlu da, öğrencileri Mustafa Tay’ın elde ettiği başarıdan okul olarak büyük gurur duyduklarını söyledi. Dereceli güreşçi Mustafa Tay da Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu ve eşine teşekkür ederek, “Hedefim ileride Türkiye şampiyonu olmak. Büyüklerimin desteğiyle bunu başaracağıma inanıyorum. “ dedi.

From BAŞKAN 3.OLAN GÜREŞÇİYİ KUTLADI, posted by Mustafa Kanca on 2/15/2014 (3 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2


Yorumlar

  1. eşfak kınık dedi ki:

    sayın başkam benim alemdar ilkokulundan okul arkadaşımdır fakat kendisi eleştiriye tahammül edemiyor kendisi hakkında bimer başbakanlık şikayet hattına başvurmuştum bunun üzerine 3782859 nolu ev telefonumu arayıp bana hakaret ederek telefonu yüzüme kapatmıştı kendisi hakkında telefon kayıtlarını çıkarıp davacı olacaktım ama yine vicdanım el vermedi kendisi oy için kapıma gelmesin

Yorum Yaz