ALAPLI HABERLERİ

BELEDİYE BAŞKANI KULÜBÜ BIRAKTI

13 Temmuz 2013
1.087 kez görüntülendi

BELEDİYE BAŞKANI KULÜBÜ BIRAKTI

Alaplı Belediyespor olağan kongresi tarihinin en kalabalık katılımıyla gerçekleştirildi.Kongrede Tarık Yazıcı, kulüp Başkanı seçildi.

Belediye Kültür salonunda gerçekleşen kongrede, konuşan Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, Alaplı Belediyespor uzun yıllardır bölge halkına hizmet ettiğini söyledi. Kulüpte bu güne kadar emeği geçen herkese teşekkür ettiğini ifade eden Çimenoğlu, şunları söyledi;

“Alaplı Belediyespor bilindiği gibi çok uzun yıllar bölge sporuna hizmet etmektedir. Kuruluşundan bu güne kadar Alaplı Belediyespor Alaplı halkının özelikle de esnafının, çalışanlarının bir araya gelmesiyle tek bir bütün ve vücut olmasıyla bu günlere kadar geldi.Kulübümüz kendi kriterleri içinde düşünüldüğü zaman her zaman için hep başarılı oluşmuştur. Buda Alaplı Belediyespora hizmet veren,gönül veren kendi bölgelerinde üst düzey insanlar olduğunu gösterir.”
Dilek ve temenniler bölümünde söz alan Belediye personeli eski muhasebe Müdürü Fikret Aydın, konuşmasında, Kongre asla muhalefetlik yapmak için söz almadığını söyledi. Sporun sevgi, barış, dostluk olduğunu ifade eden, Aydın, “Alaplı Belediyespor kulübü genel kurulu uzun zamandır ilk defa yapılıyor. Böyle bir genel kurulun neden yapıldığını Belediye Başkanımız açıkladı. Bende açıklayacağım. Belediye Başkanından sonra bizimde söz almamız sadece Belediyespor kulübü çerçevesinde konuşma yapabilir. Bende bu çerçevede konuşacağım, asla haddimi aşmadan konuşmamı yapacağım.Belediyede çalışan arkadaşlar ilk defa dün hatırlandı.Herkes aranıyor. Arkadaşlar yarın seçim var diye,peki bu arkadaşlara 50 lira bilet satmak için 500 lira Belediyenin bütçesinden harcayarak o bileti alabilmek için Ereğli’de sac nakliyatçılarına giderken hiç düşünülmedimi bu arkadaşlar, yemeğe bile davet edilmedi benim bu arkadaşlarım daimi üyelerimiz. Bizim bu arkadaşlarımız o zaman genel kurul üyesi değillermiydi. Bu arkadaşlarımız belediye çalışanı değiller miydi.” şeklinde konuştu.
Aydın’nın konuşması sırasında, Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Şengün, Aydın’ı yalan söylemekle sucladı. Divan başkanı Mehmet Yaman, araya girerek sataşma yapılmamasını istedi.
Konuşmaların ardından seçime geçildi. Acık oylama ile yapılan seçimin ardından Alaplı Belediye spor yönetimi şu isimlerden oluştu; Tarık Yazıcı, Mehmet Şen, Mustafa Öztürk, Sinan Taşkın, Murat Ayhan, Zafer Alper, Harun Semerci, Faruk Bozkurt, Rahmi Yapar, Cihan Yağcı, Ahmet Aydın, Şinasi Bilgen, Tayfun Topcu, Yusuf Tosun.

Yorumlar

  1. gökhan özdemir dedi ki:

    haberi yazan arkadaşımız bugün liste 15 kişi acıklandı ama sizde 14 kişi var neden aceba 15. kişi nerede..

  2. ASİL67 dedi ki:

    Alaplı da Sporumuz gittikçe yerin dibine giriyor Ali ÜNLÜ nün kulübe pek faydası yok ne belediye başkanın nede sayın şengünün nede Fikret AYDIN kuluple bağlantıları bile olmamalı Alaplı spor için hiç bir şey yaptıkları görülmedi alaplı halkı görüyor bazı şeyleri

Yorum Yaz