ALAPLI HABERLERİ

BELEDİYE BAŞKANI OKULLARI ZİYARET ETTİ

3 Ocak 2014
644 kez görüntülendi

BELEDİYE BAŞKANI OKULLARI ZİYARET ETTİ

 

Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, Alaplı’daki bazı okullara yeni atanan müdür ve müdür yardımcılarını ziyaret ederek, yeni görevlerinde başarılar diledi.

Alaplı Çok Programlı Lisesi ile aynı binada faaliyet gösteren Alaplı İmam Hatip Lisesi’nin müdürlüğüne atanan Dursun Adar’ı, TOKİ Okçular İlköğretim Okulu Müdürlüğü’ne atanan Erhan Yalçın’ı ve Ahmet Zeki Atalay İlköğretim Okulu Müdürlüğü’ne atanan Ali Demirbay’ı ziyaret eden Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, yeni idarecilere “hayırlı olsun” temennisinde bulunarak, görevlerinde başarılar diledi. Belediye’deki çalışmalarının yoğunluğundan dolayı ziyaretlere ancak vakit bulabildiğini belirten Başkan Çimenoğlu, “İlçemizde eğitimin kalitesi gittikçe yükseliyor. Sizlerin de bu kalitenin daha yükselmesine önemli katkılarda bulunacağınızdan eminim. “ dedi.

Alaplı Belediyesi olarak eğitime imkanlar ölçüsünden elden gelen katkıyı vermeye çalıştıklarını belirten Başkan Çimenoğlu, “Okullarımızın hizmet taleplerine ayrı bir özen ve ilgi gösteriyoruz. Eğer, imkanlarımız ölçüsünde yapabileceğimiz bir şey varsa, hemen çalışmalara başlıyoruz. Okullarımızla ilgili taleplerinizi Belediyemizin ilgili birimlerine iletebilirsiniz. Zaten onlar, imkan dahilinde ise gereken hizmet desteğini vereceklerdir. “ dedi.

Yeni atanan okul müdürleri de Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu’na ilgi ve desteğinden dolayı teşekkür ederek, “Göreve geldiğiniz ilk günden bu yana okullarımıza desteğinizi esirgemiyorsunuz. Bu nedenle ayrıca teşekkür ediyoruz. “ dediler.

From BELEDİYE BAŞKANI OKULLARI ZİYARET ETTİ, posted by Mustafa Kanca on 1/03/2014 (4 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz