ALAPLI HABERLERİ

BELEDİYE BAŞKANLIĞI KOLTUĞUNA HASAN ÇELİK OTURDU

22 Nisan 2015
1.379 kez görüntülendi

BELEDİYE BAŞKANLIĞI KOLTUĞUNA HASAN ÇELİK OTURDU

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’in koltuğunu teslim ettiği 5. Sınıf öğrencisi Hasan Çelik’in ilk talimatı okul bahçelerine bank konulması oldu.

Okul Müdürü Murat Asma, Rehber Öğretmen Deniz Tuğçe Yılmaz’la birlikte Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’i ziyaret eden Ahmet Zeki Atalay Ortaokulu 5. Sınıf öğrencisi Hasan Çelik, temsili olarak Başkanlık koltuğuna oturdu. İlçeye hizmet etmek için sabırsızlandığını belirten temsili başkan Hasan Çelik, ilk talimatını da “Okul bahçelerine banklar konulsun” diyerek verdi. Okulunun yolunun onarılmasını ve öğrencilerin güvenliğinin sağlanmasını da isteyen temsili başkan, hedefinin astronot veya mühendis olmak olduğunu söyledi.

Temsili başkanın talimatlarını not ettiren Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, talimatların değerlendirilmesini istedi. Çocukların iyi yetişmesine büyük önem verdiklerini de belirten Belediye Başkanı Nuri Tekin, “Çocuklarımız ve yetişkinler için önümüzdeki yaz ayından başlayarak eğlenceye, dinlenmeye  dayalı sosyal alanları hizmete sunacağız. Hem Taşbaşı-Erdemyuva deniz dolgu alanı, hem de Karşıyaka Mahallesi deniz dolgu alanında çalışmalarımız devam ediyor. “ dedi.

Ziyaretin sonunda Belediye Başkanı Nuri Tekin, temsili başkan Hasan Çelik’e çeşitli hediyeler verdi.

hasan

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz