ALAPLI HABERLERİ

BELEDİYE DÜKKANLARI İHALEYE ÇIKIYOR

16 Ocak 2013
605 kez görüntülendi

BELEDİYE DÜKKANLARI İHALEYE ÇIKIYOR

Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, ihaleye çıkacak olan yeni belediye dükkanları 150 günde tamamlanacağını bildirdi.

Çimenoğlu, yaptığı açıklamada, Alaplı Belediyesi’nin, Çay boyu Belediye otopark alanı karşısında yapmayı planladığı, her biri 22,5 M² kapalı alana sahip 57 adet yeni belediye dükkanının yapım işi için 12 Şubat’ta açık ihale çıkacağını söyledi.

“Belediye dükkanları için iller bankasında kredi aldıklarını hatırlatan Çimenoğlu, şunları söyledi;

“12 Şubat’ta yapılacak açık ihale için istekliler ihaleyle ilgili bilgiyi ve ihale dokümanını Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü’nden temin edebilirler. İstekliler ayrıca, ihalenin türü, niteliği ve miktarıyla ilgili bilgilere Elektronik Kamu Alımları Platformu (EKAP)’ndan ulaşabilirler. ‘Alaplı Belediyesi Çarşı Dükkanları Yapım İşi’ adıyla çıktığımız ihaleye katılmak isteyenler, ihale ilanında da belirtildiği gibi ihale günü ihale saatine kadar tekliflerini Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğüne verebilirler. İhale ilanında da belirtildiği üzere, sözleşmenin imzalanacağı tarihten itibaren  10 gün içinde yer teslimi yapılarak çarşı dükkanlarının yapım işine başlanacak. İşin süresi ise yer tesliminden itibaren 150 takvim günü olacak. Çarşı dükkanlarının yapımı için Belediye Meclisi kararıyla İller Bankası’ndan kredi kullanıldı. Ödeneği hazır olan yeni belediye dükkanlarını kısa sürede bitirip halkımızın hizmetine sunmak istiyoruz. “

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz