ALAPLI HABERLERİ

BELEDİYE MECLİSİ İLK TOPLANTISINI YAPTI

7 Nisan 2014
805 kez görüntülendi

BELEDİYE MECLİSİ İLK TOPLANTISINI YAPTI

30 Mart yerle seçimlerinde Belediye Başkanı seçilen Nuri Tekin, ilk Meclis toplantısını gerçekleştirdi.

Alaplı Belediye Meclisi üyeleri toplantıdan önce Atatürk Anıtına giderek  çelenk koydular. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın  söylenmesinin ardından Belediye Meclisi toplantı salonuna  geçtiler.

 

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin Başkanlığında toplanan belediye meclisinde en genç üye olan Melek Bozkurt ile Hakan Uysal katip üyeliğe getirildi. Saygı duruşunun ardından gündeme geçildi. Belediye Meclis Başkan vekilliğine Nursev Akdeniz 8 oyla seçilirken 4 oy da boş çıktı. Meclis katipliğine en genç üyeler Emine Uysal ile Melek Bozkurt seçildi.

Tüm Meclis üyelerini hazır bulunduğu toplantıda komisyon üyeleri gizli oylamayla belirlendi.

Encümen üyeliklerine  Hakan Uysal ile Ramazan Akdeniz 7 oyla seçilirken 5 oy da boş çıktı.

Plan ve Bütçe Komisyonu üyeliklerine CHP’den Nursev Akdeniz, Ramazan Akdeniz ve Abdullah Ateş, AK Parti’den Recep Erdoğan ile Yüksel Koçak, İmar Komisyonu’na CHP’den Yaşar Çevik, Hakan Uysal ve Emine Uysal, AK Parti’den Recep Erdoğan ile Yaşar Karacan seçildiler. Belediye Meclis üyelerine 70.39 TL huzur hakkı verilmesi oybirliğiyle kabul edildi. 2013 yılı faaliyet raporu oy birliğiyle kabul edildi. Denetleme Komisyonu raporuna göre Belediyenin 2013 yılı kesin hesabı gelir 12 milyon784 bin tl, gideri de 12 milyon 860 bin tl olarak kabul edildi.

Meclisin Mayıs dönemi toplantısı 6 Mayıs 2014 günü saat 10.00 da yapılacak

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz