ALAPLI HABERLERİ

BELEDİYE SINIRLARI GENİŞLETİLMELİ

29 Haziran 2015
668 kez görüntülendi

BELEDİYE SINIRLARI GENİŞLETİLMELİ

Alaplı Kent Konseyi Başkanı İsmail Korkut, Alaplı Belediye Meclisinde görüşülecek olan konsey kararlarının ilçenin geleceği açısından çok önemli olduğunu bildirdi.

Korkut, gazetecilere yaptığı açıklamada, mecliste görüşülecek maddelerden en önemlileri arasında Kent Konseyi’ne çalışmalarını sürdürebileceği uygun bir yerin tahsis edilmesi olduğunu söyledi.

 

Alaplı’da belediye sınırlarının genişlemesi gerektiğini belirten Korkut, “Maddelerden en önemlileri olan Alaplı Belediyesi bünyesinde hizmet veren Kent Konseyine, çalışmalarını sürdürebileceği uygun bir yerin tahsis edilmesi, Kent Konseyine faaliyetlerini sürdürebileceği mali desteğin Alaplı Belediyesince belirlenerek Kent Konseyine tahsis edilmek suretiyle çalışmalarının daha rahat sürdürülebilmesinin sağlanması ve Alaplı ilçe merkeziyle iç içe geçmiş olan ancak belediye sınırlarında bulunmayan yerlerin belediye sınırlarına dahil edilmesi bu sayede ilçe merkezi nüfusunun 20 bin’in üzerine çıkması suretiyle Alaplımıza gelen yardımların ve yatırımların arttırılmasının sağlanacaktır. Daha birçok maddenin Belediye Meclisinde görüşüldükten sonra olumlu karar çıkacağını umut ediyoruz.” Diye konuştu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz