ALAPLI HABERLERİ

BELEDİYEDEN İHTİYAÇ SAHİPLERİNE YARDIM

7 Ağustos 2013
560 kez görüntülendi

BELEDİYEDEN İHTİYAÇ SAHİPLERİNE YARDIM

Alaplı Belediyesi, her Ramazan ayında olduğu gibi bu Ramazan ayında da ihtiyaç sahibi vatandaşlara kumanya yardımında bulundu.

İhtiyaç sahibi vatandaşlara toplam 410 adet kumanya yardımı yapıldığını belirten Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, “Bunun yanında Belediyemizde çalışan 86 taşeron personeline de bayram hediyesi olarak kumanya yardımında bulunduk. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızı tespit ederken, geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da titiz bir inceleme ve araştırma yaptık ve gerçekten ihtiyaç sahibi olanları belirledik. Kumanya yardımlarını sessiz sedasız ve habersiz bir şekilde dağıttık. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın deşifre olmamasına büyük özen gösterdik. Kumanya paketlerini bizzat vatandaşlarımızın adresine bıraktık. Dağıtımlar esnasında fotoğraf veya görüntü çekmedik ve çektirmedik. “ dedi.

İhtiyaç sahibi vatandaşlara kumanya temininde yardımcı olan tüm hayırseverlere de teşekkür eden Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, “ Tüm hayırseverlere şükranlarımızı sunuyoruz. “ dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz