ALAPLI HABERLERİ

BENİM ESERİMDE 10 PROJENİN 4’ü ALAPLI’DAN

5 Nisan 2013
669 kez görüntülendi

BENİM ESERİMDE  10 PROJENİN  4’ü ALAPLI’DAN

Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Bu Benim Eserim” proje yarışması kapsamında Zonguldak’tan 10 projenin sergileneceği bildirildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, ilköğretim öğrencilerinin matematik ve fen bilimleri proje çalışmalarına yönelik düzenlenen yarışmanın başvurularının tamamlandığı belirtildi.

Zonguldak’ta okullardan toplamda 10 projenin 4 tanesinin Alaplı’dan  alındığının kaydedildiği açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“Yapılan inceleme sonunda 4’ü matematik, 6’sı  fen bilimleri olmak üzere toplam 10  proje  8- 10 Nisan’da Ankara Başkent Öğretmenevi’nde yapılacak bölge sergisine katılmaya hak kazanmıştır. Alaplı 4 proje ile başta olurken  Zonguldak merkez 3, Ereğli 2 ve Çaycuma 1 proje ile sergiye katılacak.

Alaplı Atatürk  Ortaokulu Matematik dalında Bana 4 basamaklı sayını söyle ,Sana 7’ye bölünür mü söyleyeyim, 13’e bölünme’de 1 ve 4’ün gizemi   projesi ile

Alaplı Toki  Okçular Ortaokulu  Matematik dalında Karelerin Mucizesi projesi ile

Alaplı Kılçak Ortaokulu Fen Bilimleri dalında Naylon Poşetler doğada kısa Sürede Yok oluyor projesi ile katılıyor

Bölge illerinden 80 projenin sergileneceği projelerin dağılımına bakıldığında,  Zonguldak  ilimiz, Ankara ve Çorum’un ‘nın ardından en çok proje hazırlayan il olmuştur.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz