ALAPLI HABERLERİ

BERBERLERDE BAYRAM MESAİSİ

3 Ekim 2014
715 kez görüntülendi

BERBERLERDE BAYRAM MESAİSİ

Zonguldak’ın Alaplı İlçesinde bayram tıraşı olmak isteyen vatandaşların çokluğu, berberlere gece, gündüz mesai yaptırıyor.

Kurban Bayramına güzel ve bakımlı girmek isteyen vatandaşlar, saç, sakal ve yüz bakımları yapmak için gittikleri berberlerde yoğunluk oluşturuyor. Yoğunluk dolayısıyla berberler bayram sabahına kadar mesai yapmaya başladı.

Alaplı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı ve Erkek Berberi Muharrem Gelgeç yaptığı açıklamada, vatandaşların bayram temizliği ve bayram güzelliği yaşamak istediğini, bunun da berber ve kuaförlerde yoğunluğa sebep olduğunu söyledi.

Vatandaşların kuaför bakımı ve tıraşını hep son güne bıraktığını anımsatan Gelgeç, şunları kaydetti:

“Yoğunluk dolayısıyla berber ve kuaförlerimiz genellikle bayram 2 ya da 3 gün kala bayram sabahına kadar hizmet vermeye devam ediyor. Özellikle arefe günü yoğunluk daha çok artıyor. Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte iş yerini açıyoruz. Gün içinde yoğunluk nedeniyle 4-5 saat sonraya randevu veriyoruz. Gündüz çalışan işçi arkadaşlarımız ise gece saatlerinde bayram tıraşlarını olmaya geliyorlar. Yoğunluktan dolayı biz çok memnunuz, vatandaşlarımızın güzel bayram yaşanmasında berberlerinde pay sahibi olmaları bizleri ayrı bir mutlu ediyor.”

BERBER12

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz