ALAPLI HABERLERİ

BİR ÇEKİLİŞ BÖYLE GEÇTİ

10 Kasım 2012
697 kez görüntülendi

BİR ÇEKİLİŞ BÖYLE GEÇTİ

Milli Piyango Büyük ikramiyesi Alaplı’ da sahibini buldu

Milli Piyango Genel Müdürlüğü 9 Kasım 2012 tarihli çekilişi Zonguldak’ın Alaplı İlçesinde gerçekleştirdi. Çekilişe protokol üyeleri, çok sayıda öğrenci ve Alaplı halkı katıldı. Milli Piyango Genel Müdürlüğünün 9 Kasım 2012 tarihli çekilişi Alaplı Belediyesi ve Milli Piyango İdaresi işbirliğiyle hazırlanan, çekilişi Bülent Ecevit Üniversitesi Alaplı Meslek Yüksekokulu Spor salonunda yapıldı.

Saat 15.00 de başlayan etkinlikte ilk olarak küçük ikramiyeleri kazanan numaralar çekildi. Akşam saatlerinde ise 2 Milyon lira ile 20 bin liralık büyük ikramiyelerin çekilişi için hazırlıklar yapıldı. Hazırlıkların tamamlanmasının ardından ilk olarak amorti sahibi olan ‘0’ ve ‘6’ numaralar çekildi. Daha sonra da 2 Milyon liralık büyük ikramiye çekilişi gerçekleştirildi. Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu’nun bastığı butonda dökülen toplarla büyük ikramiye rakamları belli oldu.

Kurulun onaylamasıyla birlikte ‘556882’ numaralı çeyrek bilete çıktı. Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, büyük ikramiyenin İkramiye İstanbul, İstanbul, Ankara ve Ankara’ya çıktığını söyledi.

Çimenoğlu ayrıca, büyük çekilişin Alaplı’ da düzenlenmesi için emeği geçen herkese teşekkür etti.

İkinci Büyük ikramiye Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç tarafından yapıldı. Malğaç’ın butona basmasının ardından 20 bin lira ‘061174’ numaralı bilete çıktı. Etkinlikte son olarak Milli Piyango İdaresi tarafından 5 adet 82 ekran televizyon çekilişle sahiplerini buldu. Etkinlik öncesinde dağıtılan kuponlardan Televizyonu kazanan talihliler televizyonlarını Milli Piyango idaresi yetkililerinden teslim aldı. Ödül kazanan kişilerin isimler; Nurettin Altay, Mustafa Kanca, Halit Tekin, Cem Sönmez, Gülhabar Gubukçu oldu

Program da Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 74. ölüm yıldönümü anısına Edirne Kız Meslek lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan Atatürk Kıyafetleri defilesi sunuldu.

Defilenin ardından Alaplı Meslek Yüksek Okulu öğrencileri arasında ses yarışması düzenlendi. Yarışmaya katılan öğrenciler arkadaşları tarafından verilen oylarla dereceye girmeye çalıştı. Dereceye giren öğrencilere Milli Piyango Müdürlüğü tarafından hediyeleri verildi. Çekiliş programında Pop star yarışmasında ismini duyuran Hazan, Türk Sanat Müziği konseri verdi. Birbirinden güzel eseleri seslendiren sanatçıya öğrencilerde eşlik etti.

YUSUF GÜNEY ÖĞRENCİLERİ COŞTURDU

Son olarak sahneye sevilen sanatçı Yusuf Güney çıktı. Alaplı halkı ve Bülent Ecevit Üniversitesi Alaplı Meslek Yüksek Okulu öğrencileri Yusuf Güney konserinde keyifli dakikalar yaşadı. Sahneye ‘Unut Onu Gönlüm’ şarksıyla çıkan Güney, seyircilere ‘Yanınıza geleyim bir de fotoğraf çektireyim mi’ sorusu hayranlarını bir anda coşturdu. Şaka yaptığını söyleyen sanatçı birbirinden sevilen şarkılarını söylemeye devam etti. Spor salonu tribünlerinde oturan öğrenciler konserin ilerleyen bölümlerinde sahne önüne gelerek sanatçıya dokunma yarışına girdi.

Çekilişe Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç, Milli Piyango İdaresi Genel Müdürü Recep Biçer, Alaplı Belediye başkanı Nevzat Çimenoğlu, Gökçeler Belediye Başkanı Bekir Çolak, Çaylıoğlu Belediye Başkanı Rıfkı Gültekin, Gümeli Belediye Başkanı Ahmet Saydam, Ereğli devlet Hastanesi Başhekimi Operatör doktor Muharrem erdem, Alaplı Emniyet Müdürü İsmail Baş, Ak Parti Alaplı İlçe Başkanı Faruk Çaturoğlu, CHP ilçe Başkanı Nuri Tekin,  Alaplı TSO Başkanı Rafet Kılıç, MÜSİAD Ereğli Şube Başkanı Faruk Yazıcı, Siyasi Parti yöneticileri, öğrenciler ve halk katıldı.

ALBUM ADI ALAPLI’DA MİLLİ PİYANGO, Fotograf Mustafa Kanca on 11/08/2012 (17 Resim)

Fotograf Mustafa KANCA


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz