ALAPLI HABERLERİ

BİR GÜNDE 15 ZİYARETTE BULUNDU

5 Temmuz 2015
807 kez görüntülendi

BİR GÜNDE 15 ZİYARETTE BULUNDU

Zonguldak’ta gerçekleştirdiği yoğun ziyaret trafiği ve temaslarla adından sıkça söz ettiren AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Alaplı ilçesinde başladığı dünkü ziyaretlerini Zonguldak’ın Sofular Köyünde tamamladı.

Gün boyunca 15 farklı program gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşayan Çaturoğlu gündeme ilişkin açıklamalarda da bulundu.

ALAPLI’DAN BAŞLADI,  ZİYARETLERİ SAHURDA ZONGULDAK’TA BİTİRDİ

Dünkü ziyaret programına İlk olarak Alaplı İlçesinden başlayan Çaturoğlu, AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz ve yönetim kurulu üyelerini parti binasında ziyaret etti.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır ile AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, AK Parti KDz. Ereğli İlçe Başkanı M. Fatih Çakır’ın da eşlik ettiği ziyaretlerde Çaturoğlu sırasıyla Alaplı Kaymakamı Altuğ Çağlar, Eğitim-Bir Sen Temsilciliği, Alaplı Emniyet Müdürü Erkan Tektaş, Alaplı Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Uysal, Alaplı Ziraat Odası Başkanı Şeref Türkpoğlu, Alaplı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muharrem Gelgeç, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Ocak, Alaplı Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Kemal Çam’ı makamında kalabalık partili grubu ile ziyaret ederek, yoğun Alaplı programını tamamladı.

ZONGULDAK TSO İFTARINA KATILDI

Ardından Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığını Dedeman Otel’de düzenlenen iftar programına katılan Çaturoğlu,  Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ile birlikte Zonguldak’ın Sapça ve Sofular Köyüne geçerek burada bulunan vatandaşlarda 7 Haziran seçimlerinde kendilerine gösterdikleri destekten ötürü teşekkür etti.

ÇATUROĞLU “YOĞUN BİR GÜN GEÇİRDİK.”

Gün boyu gerçekleştirdiği ve sahur vakti tamamladığı ziyaretleri değerlendiren Çaturoğlu şunları söyledi:

“Her zaman olduğu gibi yine yoğun bir gün geçirdik. Başta sivil toplum örgütlerimizi ve kurumlarımızı ziyaret ettik. Gittiğimiz her yerde vatandaşlarımız ile bir araya geliyoruz. Onlarla görüş alış-verişinde bulunuyoruz. Sorun ve isteklerin dinlediğimiz vatandaşlar bizleri karşılarında gördüklerinde oldukça memnun oluyorlar ve bizlere desteklerini ifade ediyorlar.

Zonguldak’ın sorunlarını çözme adına bizler yola çıktı. Vatandaşlarımızın her türlü isteğini çözme adına çalışıyoruz. Halkımız üzerine düşen görevi yaptı ve bize destek verdi. Önümüzdeki günlerde ortaya koyacağımız çalışmalarla neler olup biteceğini hep birlikte göreceğiz. Biz, elimizden gelenin fazlasını Zonguldak ve ilçelerimiz için yapacağız. İnşallah halkımızın bize olan güvenini boşa çıkarmayacağız. Halktan hiçbir zaman kopmayacağım ve bu tür ziyaretlerimizi sıklıkla yerine getireceğiz.

“KUŞKU DUYMAYIN” Koalisyon olur mu olmazı mı, bizim şu anda bir şey söylememiz mümkün değil. Yeni bir hükümet kurulana kadar ya da erken seçim olursa erken seçim takvimi çalışana kadar şu anda Başbakanımızın başkanlığındaki hükümet devam ediyor. Türkiye de şu anda bir yönetim boşluğu yok. Bizler verilen emaneti hakkıyla yerine getireceğiz. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın”

Can Haber

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz