ALAPLI HABERLERİ

MYO ÖĞRENCİLERİ SINIF DÜZENLEDİLER

14 Aralık 2012
724 kez görüntülendi

MYO ÖĞRENCİLERİ SINIF DÜZENLEDİLER

Alaplı MYO öğrencileri A.Zeki Atalay İlk ve Ortaokulunda sınıf düzenlemesi yaptılar

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Alaplı Meslek Yüksek Okulundan bir gurup öğrenci sosyal sorumluluk projesi kapsamında Ahmet Zeki Atalay İlkokul-Ortaokulunda bir sınıfın eksiklerini giderdi.

Alaplı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Taşıran,  Alaplı Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yardımcısı Nevzat Solmaz,  Öğr. Gör. Ömer Dereli ve proje sahibi öğrenciler yeniledikleri sınıfın açılışını yaptı.

Açılışta konuşan MYO öğretim görevlisi Ömer Dereli, MYO öğrencileri sosyal sorumluluk projesi kapsamında Ahmet Zeki Atalay Okulunda sıra, bilgisayar, perdeleri, ecza dolabı ve projektörlerini yenilerek öğrencilerin hizmetine sundular. Projeyi gerçekleştiren öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Taşıran ise,25 öğrenci sosyal sorumluluk projesi kapsamında bir okula yardım etmek istediklerini belirterek bizlerden yardım istediler bizde onlara bu sınıfımız gösterdik. Öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum. Sınıfımızda yenilikler yaparak öğrencilerimizin hizmetine sundular. Öğrencilerimizin bu projelerini devamını diliyorum” dedi.

Alaplı MYO Müdür Yardımcısı Nevzat Solmaz’da öğrencilerimiz sosyal sorumluluk projesi dersleri ile ilgili çeşitli ve güzel çalımlar yapıyorlar. Ben öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Milli Eğitim müdürlüğünede okullarda çalışma imkanı verdikleri için teşekkür ediyorum dedi

Konuşmaların ardından öğrenciler sınıfın açılışını yaptı.

ALBUM ADI MYO A.ZEKİ ATALAY İÖO PROJESİ, Fotograf Mustafa Kanca on 12/12/2012 (47 Resim)

Fotograf Mustafa KANCA


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz