ALAPLI HABERLERİ

BİZ TÜM İŞÇİLERİMİZE KUCAK AÇIYORUZ

13 Haziran 2014
676 kez görüntülendi

BİZ TÜM İŞÇİLERİMİZE KUCAK AÇIYORUZ

CEM SÜRMENELİ – Alaplı Kent Konseyi Yürütme Kurulu ilk toplantısı yapıldı.

Alaplı Belediyesi Meclis toplantı salonunda yapılan toplantıya Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’de katıldı. Tekin burada yaptığı konuşmada, Alaplı Belediyesi 24 saat vatandaşlara hizmet etmeye başladığını söyledi. Hizmet üretirken işçi sıkıntısı çektiklerini anlatan Tekin, şunları söyledi:

“Eskiden insanlar iş yapmak için mazeret üretirlerdi. Biz mazeret üretmeden işimizi yapmaya çalışıyoruz. Belediye gece saat 11’de kapanırdı. Biz göreve geldiğimiz gün Belediyeyi 24 saat açık tutmaya başladık. Kanalizasyon arızlarından ücret alınırdı. Biz bunu kaldırdık. Kanalizasyon tamirlerinde vatandaşımızdan hiçbir ücret talep etmiyoruz. Köylerimizden bize kanalizasyon arızası, iş makinesi talebi geliyor. Biz bu talepleri hafta sonu olmasına rağmen vatandaşımızın işi görülsün diye karşılıyoruz. Ancak eleman sıkıntısı çekiyoruz. Ekibimiz az ama bu az ekiple var gücümüzle vatandaşlarımıza hizmet etmeye çalışıyor. Şadırvanın orayı güzelleştiriyoruz. Işıklandırma yapıyoruz. Oturakları yeniliyoruz. Orası bittiği zaman çok güzel bir yer olacak. Belediye’de çalışan her partiden insanlar var. Biz göreve geldiğimizde gün sen şu partidensin bu partidensin demeden işçimizi kucakladık. Başka yerlerde işçi çıkarmalar yaşanırken biz işçimize sahip çıktık. Alaplımıza hizmet için hep birlikte var gücümüzle çalışacağız. Kent Konsey’i de bu yolda bize destek olacağına inanıyorum.”

Alaplı Kent Konseyi Başkanı İsmail Korkut’ta Biz de fikir anlamında Alaplı Belediyesine neler kazandırabiliriz. İlçemize nasıl hizmet edebiliriz. Bunun düşüncesinde olacağız. Belediyemize her konuda her türlü desteği vermeye hazırız.” Dedi.

SDSDSD

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz