ALAPLI HABERLERİ

BİZE KİMSE DİZ ÇÖKTÜREMEYECEK

2 Kasım 2015
790 kez görüntülendi

BİZE KİMSE DİZ ÇÖKTÜREMEYECEK


AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, “Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı, Ahmet Davutoğlu da Başbakan olduğu müddetçe hiç kimse Türkiye’ye diz çöktüremeyecektir” dedi.

Çaturoğlu, Alaplı ilçesinde Merkez Cami önünde toplanan ve alınan sonuçları kutlayan partililere yönelik yaptığı konuşmada, seçmenlere teşekkür etti.

Daha çok çalışacaklarını ifade eden Çaturoğlu, şunları kaydetti:

“7 Haziran’ın 25 Dönem Milletvekilleri olarak cumhuriyet tarihin en kısa milletvekilliğini yapmış kardeşlerinizden biri olarak 26. dönemde de bizleri seçtiğiniz için omuzlarımızdaki yük kat ve kat artmıştır ama bunun hep birlikte üstesinden geleceğimizin hiç kimsenin şüphesi olmasın. 7 Haziran seçimlerinden tek başına iktidar olmayınca diğer partilerin yaptığı gibi hiçbir zaman seçmenlerimizi suçlamadık. Onlara kömürcü, makarnacı, bir şeyden anlamaz, koyun sürüsü demedik. Eksikliği ve yanlışlığı kendimizde aradık ve bunu telefi etmek için 7 Haziran’dan bu yana elimizden ne geliyorsa hep birlikte hesabını, kitabını yaparak karşınıza öyle çıktık. Bugün Filistin’deki, Mısır’daki, Tunus’daki, Irak’taki, Arakan’daki, Doğu Türkistan’daki dünyanın neresinde mazlum milletler varsa sevinsin, Türkiye düşmanları ağlasın Türkiye’ye ne yaparlarsa yapsınlar diz çökertemeyecekler. Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı, Ahmet Davuoğlu da Başbakan olduğu müddetçe hiç kimse Türkiye’ye diz çöktüremeyecekler.”

Çaturoğlu ve beraberindeki partililer, daha sonra araç konvoylarıyla şehir turu attı.

FARUKKKKK

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz