ALAPLI HABERLERİ

BÖLGEMİZDE EKONOMİK BUNALIM VAR

9 Ekim 2013
625 kez görüntülendi

BÖLGEMİZDE EKONOMİK BUNALIM VAR

CEM SÜRMENELİ – Ereğli Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Birliği Derneği Şube Başkanı Yaşar Balcı, Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç’ı ziyaret etti.

 

Balcı, ziyaretinde yaptığı konuşmada, Ereğli ve Alaplı’da ticari alanda faaliyet gösteren firmaların gelir kayıpları yaşadığını tersanelerin kapanmasından sonra ekonomik darlığa girildiğini söyledi.

Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç’ da, Bölgede işsizlik ve işsizliğin getirdiği bir ekonomik bunalım olduğunu söyledi. Devletin üretilen çözüm önerilerini değerlendireceğini ifade eden Malğaç,  Bahsedilen bölgenin ekonomik dar boğazdan çıkışında yapmış olunan çalışmalar faydalı olur. Son 3-4 senedir tersanelerin kapanmasından dolayı bölgede dar boğaz var. İşsizlik var. İşsizliğin getirdiği bir ekonomik bunalım var. Ekonomik bunalım getirdiği piyasada bir hareketsizlik var. Bunların çıkış yollarını araştırmak lazım. Devletin elinden ziyade bu işlerle uğraşan sivil toplum kuruluşları bunları kendi içlerinde araştırıp bir çözüm önerisiyle devlete gitmesi lazım. Devlet üretilen çözüm önerilerini değerlendirip çözüm yoluna gidecektir.”dedi.
This plugin does not have a valid Facebook access token. Please use your admin panel to login with Facebook.

Yorumlar

  1. yuksel ayhan dedi ki:

    çoookkk komiksiniz çooookk
    10 yıldır ekonomik bunalım yokmuydu
    öyle ya zonguldak ve özelliklede alaplı halkı nasıl olsa uyuyor
    önümüzdeki seçim yatırımı bu sözlerinizide yutar :(((

Yorum Yaz