ALAPLI HABERLERİ

BÖYLE ŞEREFSİZLİĞİ NAMUSUZLUĞU KABUL ETMEM

20 Eylül 2012
628 kez görüntülendi

BÖYLE ŞEREFSİZLİĞİ NAMUSUZLUĞU KABUL ETMEM

Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, “Bir laf vardır. Belediye Başkanının parası pul, karısı duldur derler ben ne zaman Belediye başkanı olsam hep para kaybettim.” Dedi.

Çimenoğlu, kahvaltılı basın toplantısı düzenleyerek haftalık yayın yapan yerel bir gazetede hakkında çıkan iddialara cevap verdi.

İnşaat ruhsatı karşılığında daire aldın haberlerinin şerefsizlik namussuzluk olduğunu kaydeden Çimenoğlu,  bu tür haberlerin siyasi nedenlerden yapıldığını öne sürdü. Tüm Belediye başkanlarının mal varlığını basının önünde açıklamasını istediğini ifade eden Çimenoğlu, şunları söyledi;

“25 Sene karı koca çalışmış biri olarak, malvarlığımı hiç belediye başkanı döneminde almadım. Hep doktorluk yaptığım dönemde aldım. Bir laf vardır. “Belediye başkanının parası pul karısı duldur” derler. Ben ne zaman belediye başkanı olsam hep para kaybettim. Mal varlığıma da artış getirmedim. Ben açıkladığım mal varlığımı bütün belediye başkanlarına örnek olmasını diliyorum.Bütün belediye başkanlarının mal varlığını gayet acık ve net bir şekilde gelsin basın mensuplarının önünde açıklasın. Bir yerel gazetede 18 yıl önce alınmış bir evi “Bir inşaat ruhsatı karşılığında dairemi aldın?” diyerek ve bunu soru işareti ile sormak ayıptır iftiradır. Beni hepiniz tanıyorsunuz. Bu konuda çok samimiyim. Yapamadığım işlere, yanlış yaptığım işlerle ilgi olarak beni eleştirin ben bu güne kadar hiç kimseye bir şey söylemedim. Belediye ilgili şunu yapamadın, bunu yapamadın deyin ne size gönül koyarım, ne darılırım, ne karşılık veririm. Haklı olduğunuz yerde haklısınız derim. Haksız olduğunuz yerde de sesimi çıkarmam. Bu güne kadar hizmetimden dolayı benim hakkımda yazılan yazılara ne cevap verdim. Nede eleştirdim. Ama hepimiz şerefimiz ve namusumuz için yaşıyoruz. Ben böyle bir şerefsizliği namussuzluğu kabul etmem mümkün değil. Böyle bir iddiası olan iddiasını ispatlamakla yükümlüdür. Bu siyasi bir olaydır. 18 yıl önce aldığım bir evin, 18 yıl sonra yapılacak bir inşaata karşılık olarak hibe verildiğini iddia etmek akıl tutulmasında ve iftiradan başka hiçbir şey değildir.” Dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz