ALAPLI HABERLERİ

BU KAMYONDA 1 CUMHURBAŞKANI 2 BAŞBAKAN ÇIKTI

29 Ağustos 2014
2.324 kez görüntülendi

BU KAMYONDA 1 CUMHURBAŞKANI 2 BAŞBAKAN ÇIKTI

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı olmasının ardından sosyal paylaşım sitelerine ilginç bir fotoğraf düştü.

 

 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından sosyal paylaşım sitelerine ilginç bir fotoğraf düştü.  Milli Görüş lideri ve Refah-Yol Hükümeti’nin Başbakanı merhum Necmeddin Erbakan’ın, Recep Tayyip Erdoğan’la seçim çalışmalarını zor şartlarda yürüttüğünü gösteren bu fotoğraf, internette paylaşım rekoru kırdı. Fotoğraf; 1990’lı yılların başında çekilmiş. Küçük kamyonet olarak bilinen “pikap” araçla, seçim çalışması kapsamında şehir turu atılırken çekilen fotoğrafta, Erbakan ve Erdoğan’ın yanı sıra, bugünün Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ve bugünün Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen de bulunuyor.

İDRİS GÜLLÜCE, ŞU ANDA BAKAN!

3 dönem Tuzla Belediye Başkanlığı, Üsküdar Belediye Meclis Üyeliği ve İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Başkanvekilliği yapan İdris Güllüce, daha sonra milletvekili oldu. İdris Güllüce, şu anda Çevre ve Şehircilik Bakanı olarak görev yapıyor. 

MEHMET SEKMEN, BELEDİYE BAŞKANI

Bir dönem Samandıra, iki dönem Kartal Belediye Başkanlığı yapan Mehmet Sekmen daha sonra milletvekili olmuş, 30 Mart Yerel Belediye seçimlerinde Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmişti.

“HELAL OLSUN”

Sosyal paylaşım sitesi twitterda paylaşılan ve tıklanma rekoru kıran fotoğraf, “Şu küçücük araçtan 1 cumhurbaşkanı, 2 başbakan, 1 bakan, 4 milletvekili, 3 belediye başkanı çıktı ya, helal olsun…” ifadeleriyle paylaşılıyor.

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz