ALAPLI HABERLERİ

BÜYÜK DÜŞÜN, BÜYÜKŞEHİR OL

30 Ekim 2012
1.127 kez görüntülendi

BÜYÜK DÜŞÜN, BÜYÜKŞEHİR OL

Alaplı Belediye Başkanı Köksal Toptan’ın görüşünü canı gönülden destekliyoruz dedi

Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, Eski TBMM Başkanı Ak Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan’ın “Zonguldak Bartın birleşsin büyük şehir olsun” teklifine olumlu baktıklarını bildirdi.

Çimenoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Zonguldak ve Bartın’ın birleşmesi her iki İl için son derece hayırlı olacağını söyledi.

Toptan’ın sunduğu bu teklifi Alaplı olarak desteklerini ifade eden Çimenoğlu, şunları söyledi;

“Eski Meclis Başkanımız Sayın Köksal Toptan’ın Kurban Bayramında yaptığı “Zonguldak-Bartın birleşsin büyük şehir olsun” öneresi bana göre her iki İl için çok önemli bir adımdır. Ancak hem Zonguldak hem de Bartın bu öneriye olumlu yaklaşması çok önemlidir. Ben Alaplı adına bu öneriye çok sıcak bakıyorum. Yeni yasa ile büyükşehir olacak İllere ekonomik anlamda büyük destek gelecektir. Gelirleri artarak yeni yatırım alanları açılacaktır. Başkanımızın bu teklifi her iki ilimizin kaderini değiştireceğine ben inanıyorum. Bölgemizin gelişmesi için kırılma noktasıdır. Küçük düşünmeye gerek yok. Büyük düşünüp büyükşehir olalım. Bana göre, çok akılcı bir fikirdir. Alaplı olarak tam destek veriyoruz”

BÜYÜK DÜŞÜN, BÜYÜKŞEHİR OL Haberine Ait Etiketler

Yorumlar

  1. halk dedi ki:

    acaba büyük şehir olunca vergilerinde arttığını biliyor mu ?

  2. alaplılı dedi ki:

    büyükşehir olunca şehiriçi yollarımızı yapacak mı sayın başkanımız?

  3. karsıyaka sakınlerı dedi ki:

    buyuksehır lı olmak guzel bır ayrıcalık .fakat sızın gıbı kucuk yerlesım yerlerınde hızmet uretemeyen zıhnıyetle asla degıl.yazık kucucuk sırın alaplımızı koye cevırdınız.

Yorum Yaz