ALAPLI HABERLERİ

ÇAKIR’DAN KONGRE AÇIKLAMASI

28 Ağustos 2014
674 kez görüntülendi

ÇAKIR’DAN KONGRE AÇIKLAMASI

 

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı M. Fatih Çakır,  AK Parti genel merkezinin dün gerçekleştirdiği 1. Olağanüstü Büyük Kongresi’nde AK Parti Genel Başkan Adayı ve Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’nun genel başkanlığa seçilmesinin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Çakır konu ile ilgili yaptığı yazılı açıklamada,  AK Parti’nin yine kendisine yakışan bir kongre gerçekleştirdiğini belirterek, bu kongrede yaşanan coşkunun görülmeye değer olduğunu söyledi.

 

SALONDA O GURURU YAŞADIK

 

Ereğli teşkilatı olarak Ankara Arena Spor Salonu’nda gerçekleştirilen ve tek gündemle toplanan 1. Olağanüstü Büyük kongreye yoğun bir katılım gösterdiklerini ve o tarihe tanıklık etmenin gururunun yaşadıklarını kaydeden Çakır şöyle dedi:

“Partimizin Lideri, 12. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yerine bu göreve delegelerimizin oyları ile seçilen AK Parti Genel Başkan Adayı ve Dışişleri Bakanımız Ahmet Davutoğlu, toplam bin 382 oy alarak AK Parti Genel Başkanı seçildi.

Seçimde bin 388 oy kullanıldı. Oyların bin 382’sinin geçerli, 6’sının geçersiz sayıldı.  Ortaya çıkan bu sonuçların ışığında Dışişleri Bakanımız ve Konya Milletvekilimiz Sayın Ahmet Davutoğlu, toplam bin 382 oy alarak AK Parti Genel Başkanı seçildi. Biz bunun gururunu o salonda yaşadık. Kendisini yürekten kutluyor ve başarılar diliyorum.

 

KALKINMA DEVAM EDECEK.

 

Ülkemizde olduğu gibi Ereğli’de de kalkınma devam edecek.  Yeni Genel başkanımız üzerine aldığı sorumluluğu teşkilatlarımızla, hükümetimiz ile başarıyla yerine getirecektir. Bundan en ufak bir kuşkumuz dahi yoktur.  Ortaya çıkan tablo partimizde demokrasinin ne kadar geliştiğinin uzlaşmanın ve istişarelerin ne kadar önemli olduğunu ortaya koymuştur.

 

HAYIRLI OLSUN

 

Bizler Ereğli ilçe teşkilatı olarak Genel Başkanımızı ve liderimiz her zaman yanındayız, emrindeyiz. Sayın Davutoğlu’nun genel başkan olmasının mutluğunu yaşıyoruz. Partimiz tarafından kurulacak olan yeni 62. hükümetin milletimize ve ülkemize şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyorum”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz