ALAPLI HABERLERİ

CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI KUTLANDI

19 Ekim 2014
703 kez görüntülendi

CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI KUTLANDI

Alaplı Müftülüğünce Camiler Ve Din görevlileri haftası münasebetiyle bir program düzenlendi.

Alaplı Ortacı Köyü camisinde düzenlenen program Ankara Altındağ Müftülüğünde görevli Hafız Veli Ekin’in   Kuran tilavetiyle başladı.

 

Alaplı Müftülüğü ilahi Korosu ilahiler okudu.

Alaplı Müftüsü Mehmet Bektaş  yaptığı açılış konuşmasında  gençlerin yaşlanmadan camileri doldurmalarını istedi. Anne ve babalara seslenerek onlardan çocuklarına evlerinde dini bililer vermelerini, ev dışında camilere göndererek din ve ahlak açısından doğru bilgilendirilmesi gerektiğini söyledi.

Zonguldak Müftüsü Mursel Öztürk , “ Bu yıl Camiler ve Din Görevlileri Hafasının ana tem’ası Cami ve gençlik . Çocuklarımız mutlaka camiyle bir irtibatı olacak. Dünyanın her yerinde, bütün dinlerde bu böyle . Gençlerimiz camileri etüt merkezi olarak kullanabilir. Görevlilerimiz bunlara yardımcı olmalıdır.” dedi.

Bu gün gençliğin başına bela olan ve her gün bir gencin hayatını kaybettiği uyuşturucu bataklığına saplanan gençlerimizi dini ve ahlaki bilgilerle donatarak kurtarabiliriz” diye konuştu.

Konuşmanın ardından Zonguldak Müftüsü  Mursel Öztürk’e plaket takdim edildi.

Törene Alaplı Müftüsü Mehmet Bektaş, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin,  CHP ilçe Başkanı Hüseyin Tosun , İl Genel Meclisi üyesi Serdar Akyol, Alaplı Belediye Meclisi üyesi Yüksel Koçak,Ziraat Odası Başkanı Şeref Türkoğlu, Tarım Müdürü Rafet Yılmaz, Milli eğitim müdürü İbrahim Şen, Mal Müdürü Adnan Çetin  din görevlileri ,köylüler ve çevre köy muhtarları katıldı

 

From CAMİ VE GENÇLİK KONFERANSI, posted by Mustafa Kanca on 10/18/2014 (73 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz