ALAPLI HABERLERİ

CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASINDA 80 ÜNİTE KAN

3 Ekim 2012
697 kez görüntülendi

CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASINDA 80 ÜNİTE KAN

Alaplı İlçe Müftülüğü ile Kızılay Alaplı Şubesi işbirliğinde Camiler ve Din Görevlileri haftası nedeniyle kan bağışı kampanyası düzenlendi.

Alaplı Merkez Cami önünde düzenlenen kan bağışı kampanyasında 80 ünite kan toplandığı bildirildi.
Köy ve ilçe merkezinden  gelen din görevlileri,  sırayla kan bağışında bulundular. Alaplı  Müftü vekili O.  Fatih Eryiğit : “Peygamber Efendimizin İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır”. sözünü anımsayacak olursak kan bağışı da insanlara faydalı olmanın en önemlilerindendir. Çünkü hayat kurtarıyorsunuz. Bu sebeple Alaplı Müftülüğü olarak kan vermenin Camiler ve Din Görevlileri haftasında daha anlamlı olacağını düşündük. Bu arzumuzu gerçekleştirdiğimiz için çok mutluyuz. Müftülğümüzde görev yapan personelimizden sağlıkları uygun olanlar bu kan bağışı kampanyasına katıldılar, Kan bağışında bulunan  tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum dedi”.
” Din Görevlileri Dernek Başkanı Salim Bilici’de Her yıl müftülük çalışanları olarak Kutlu Doğum Haftası ve Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nda iki defa kan bağışında bulunuyoruz. Kan bağışıyla hem insanların kan bağışı yapmalarına dikkat çekerek faydalı oluyoruz hem de kendi haftamızı faydalı bir etkinlikle kutlamış oluyoruz.” dedi.
Türk Kızılay’ı Alaplı Şube Başkanı Hayri Yiğit,  yaptığı açıklamada, Sayın Alaplı Müftümüzün şahsında din görevlilerinin Camiler ve Din görevlileri haftasını kutluyorum.Sayın Müftü vekilimiz  kan bağışı konusunda duyarlılığını göstererek din görevlilerini kan bağışına teşvik etti.  Alaplılı vatandaşların kampanyaya destek verdiğini belirterek, İlçe kurum ve kuruluş ve Derneklerle iş birliği içinde olarak kan bağışı kampanyası düzenlediklerini belirtti.


ALBUM ADI CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI KAN BAĞIŞI, Fotograf Mustafa Kanca on 10/03/2012 (180 Resim)

Fotograf Mustafa KANCA


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz