ALAPLI HABERLERİ

ÇAMLIBEL KÖYÜNDE TOPLU İFTAR YEMEĞİ VERİLDİ

27 Haziran 2016
905 kez görüntülendi

ÇAMLIBEL KÖYÜNDE TOPLU İFTAR YEMEĞİ VERİLDİ

Alaplı ilçesine bağlı Çamlıbel Köyünde Geleneksel iftar yemeği programı düzenlendi. İftar yemeğinde şark görevleri için tayinleri çıkan başta Alaplı Garnizon Komutanı Yüzbaşı Emre Balci olmak üzere astsubay ve uzman çavuşlara Alaplı Çamlıbel Köyü Muhtarı Mithat Mandacı tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

Alaplı ilçesine bağlı  Çamlıbel Köyünde Geleneksel iftar yemeği programı Köy Camisi önünde düzenlendi.  Yemekler köylü kadınlar tarafından hazırlandı. Düzenlenen iftar programına Alaplı Kaymakamı Altuğ Çağlar, Alaplı Jandarma Komutanı Yüzbaşı Emre Balci, astsubay ve uzman çavuşlar, Alaplı Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Uysal, Alaplı Esnaf ve Sanatklar Odası  Başkanı Muharrem Gelgeç, davetliler ve köy halkı katıldı.

İftar yemeğinde konuşan Alaplı Kaymakamı Altuğ Çağlar, iftarın hazırlanmasında emeği geçen Alaplı Çamlıbel Köyü Muhtarı Mithat Mandacı ve köy halkına teşekkür etti.

 

Alaplı Çamlıbel Köyü Muhtarı Mithat Mandacı’da köy olarak geleneksel hale getirdikleri iftar programına katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti.

TAYİNİ ÇIKAN KOMUTANLARA TEŞEKKÜR PLAKETİ

Alaplı’da başarılı çalışmalar ve operasyonlara imza atan ve tayini çıkan ilçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Emre Balci ve astsubay ve uzman çavuşlara köylerin asayiş ve güvenliğini sağlamak noktasında yaptıkları çalışmalardan dolayı Alaplı Çamlıbel Köyü Muhtarı Mithat Mandacı tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.
Alaplı Çamlıbel Köyü Muhtarı Mithat Mandacı, “Başta Jandarma Komutanımız Yüzbaşı Emre Balci olmak üzere diğer komutanlarımız Her gerek ilçemiz köylerinde gerekse köyümüzde asayiş ve güvenliğini sağlamak noktasında başarılı çalışmalara ve operasyonlara imza atmışlardır. Kendilerini ilçemizde görev yaptıkları sürece köylerimize verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor. Yeni görev yerlerinde başarılar diliyorum. Onları unutmayacağız” dedi.
Konuşmaların ardından Çamlıbel Köyü Muhtarı Mithat Mandacı Jandarma Komutanı Yüzbaşı Emre Balci ve astsubay ve uzman çavuşlara plaket takdiminde bulundu

iftarrr

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz