ALAPLI HABERLERİ

CANDAN ,ALAPLI BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ

24 Temmuz 2013
569 kez görüntülendi

CANDAN ,ALAPLI BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ

 

Zonguldak Milletvekili Ercan Candan, Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu’nu ziyaret etti.

Ak Parti İlçe Başkanı Faruk Çaturoğlu, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Genel Meclisi Üyeleri ve Belediye Meclisi Üyeleri ile Oda Başkanlarının da eşlik ettiği ziyarette, ilçenin ve bölgenin sorunları üzerine karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Ziyarette konuşan Milletvekili Ercan Candan, Alaplı’yı çok önemsediklerini ve verilebilecek en fazla hizmetin gelmesi için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini belirterek, “Özellikle eğitim konusunda Ereğli ilçemizin daha büyük sorunları var. Bütün okullarda ikili eğitim yapılıyor. Dolayısıyla fiziki kapasite sıkıntısı var. Alaplı ilçesinden eğitimle ilgili bize herhangi bir sıkıntı dile getirilmedi. Sıkıntı var ise çözümü için elimizden geleni yaparız. “ dedi.

Alaplı Limanı’nın bürokratik engellerden kaynaklandığı gibi basında bazı haberlerin yer aldığını belirten Milletvekili Ercan Candan, “Bu konuda benim yapacağım herhangi bişey yok. Bütün milletvekilleri bir araya gelse yine yapılacak bir şey yok. Biz Alaplı’ya liman yapılmayacak demiyoruz. Biraz geç olacak ama bu liman bir gün elbette yapılacak. “ dedi.

Milletvekili Candan ve beraberindeki heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu da, Milletvekili Ercan Candan’ın Alaplı’ya önemli hizmetleri bulunduğunu belirterek, teşekkür etti. İlçenin bazı sorunlarını da dile getiren Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, “Sayın Milletvekilimiz ve diğer milletvekillerimizin de destekleriyle bu sorunlarımızın da çözüleceğine inanıyoruz. “ dedi.

ALBUM ADI ERCAN CANDAN BELEDİYE BAŞKANI ZİYARETİ, Fotograf Mustafa Kanca on 7/24/2013 (6 Resim)

Fotograf Mustafa KANCA


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz