ALAPLI HABERLERİ

CANDAN : “ALAPLI VE EREĞLİ’DE BİRBİRİMİZİN YÜZÜNE BAKABİLELİM”

5 Ekim 2014
715 kez görüntülendi

CANDAN : “ALAPLI VE EREĞLİ’DE BİRBİRİMİZİN YÜZÜNE BAKABİLELİM”

Haber-Foto: Cem Sürmeneli –

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan, “Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan herkesin Milletvekili aday adayı olma hakkı vardır.Burada dikkat edilmesi gereken, birbirimizin yüzüne bakabilecek tavır ve hareketlere girmemiz gerekir.Yani söylemlerimize ve tavırlarımıza dikkat etmeliyiz” dedi.


AK Parti Alaplı İlçe Başkanlığındaki bayramlaşma programında konuşan Candan, Seçimler gelir geçer Alaplı ve Ereğli’de bir birimizin yüzüne bakarız.Onun için birbirimizin yüzüne bakabileceğimiz söylemlerde bulunalım buna çok dikkat edilmesi gerektiğini belirtti.
Yeni Türkiye’nin ilk başlangıcı Cumhurbaşkanlığı seçimi halkın doğrudan seçtiği bir Cumhurbaşkanıyla başladığını ifade eden Candan, şöyle konuştu:
“2023’e gitmemizdeki en büyük kriterlerden biri 2015’deki genel seçimler olacaktır, 2015’deki alacağımız oy oranı olacaktır, 2015’deki çıkartacağımız milletvekili sayısı olacaktır.Bu milletvekili sayısına göre anayasayı değiştirip değiştiremeyeceğimiz belli olacaktır.Her seçimin doğasında vardır seçim yaklaştıkça maalesef bazı milletvekili aday adayları için bazı hareketlenmeler olur. Bu bir demokrasidir.Herkes çıkacaktır..Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan herkesin aday adayı olma hakkı vardır. Ama burada dikkat edilmesi gereken ana konu şudur.Birbirimizin yüzüne bakabilecek tavır ve hareketlere girmemiz gerekir.Yani söylemlerimize ve tavırlarımıza öyle dikkat etmeliyiz ki , demokrasinin çerçevesi içinde olmalı, demokrasinin çerçevesi içinde olmalı ki 2023’e hazırlanalım. O mantelideki insanlar orada olsun ki bu hedeflere ulaşabilelim.Onun için bu seçimler gelir geçer, biz yine Alaplı’da ve Ereğli’de birbirimizin yüzüne bakarız.Onun için birbirimizin yüzüne bakabileceğimiz söylemlerde bulunalım buna dikkat edelim. Bu aynı zamanda yeni Türkiye’ninde temelini oluşturacaktır.”

Programa, AK Parti milletvekilleri Köksal Toptan ve Özcan Ulupınar, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, AK Parti İl Başkanı Hamdi Uçar, İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, İl genel ve belediye meclis üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

_DSC0202

_DSC0207

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz