ALAPLI HABERLERİ

CANDAN BAŞARISIZLIĞINI KABUL ETTİ

13 Ekim 2014
711 kez görüntülendi

CANDAN BAŞARISIZLIĞINI KABUL ETTİ

 

Ereğli İlçesinde yayın yapan Pozitif adlı dergiye röportaj veren Ak Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan, Alaplı girişiyle ilgi başarısız olduklarını söyledi. 2,5 yıl içinde sorunu çözemediklerini anlatan Candan, röportajında şunları söyledi:

 

“Başarılı olamadığımız alanlar var mı tabi ki var. 2013 yılında elimize alıp ta tutuğumuz her şeyi aldık mı hayır, ama başarılı olduklarımızın sayısı çok fazla. Başarılı olamadıklarımız dersek, ben kendimi başarılı olamadık diye addediyorum. Mesela Alaplının Ereğli tarafından girişinden bir üst geçit projesi vardı. Orası için başarısızlık olarak görüyorum. Proje çiziliyor halbuki bunu 2,5 yıl içerisinde çözmemiz gerekiyordu. Çözemememizin kendimce gerçekleri var tabi. Elimizden geleni yaptık ama bunu yeterli serilikte ve hızlılıkla halledemedik.”

 

Yorumlar

  1. mümtaz kacar dedi ki:

    dogru soylüyon aynen katılıyorum hem myk üyesi var hem millet vekili hem iktidar partisi 3 seneden beri acamadılar şim di başkana takılmaya gerekn yok acan yolu ozaman goreyim iktidarsınızha di bakalım

Yorum Yaz