ALAPLI HABERLERİ

CANDAN, BELEDİYEYİ ZİYARET ETTİ

29 Aralık 2014
646 kez görüntülendi

CANDAN, BELEDİYEYİ  ZİYARET ETTİ

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan, Alaplı Kaymakam Altuğ Çağlar ve Belediye Başkanı Nuri Tekin’i ziyaret etti.


Candan, Belediye Başkanı Tekin’i ziyaretinde yaptığı konuşmada, idare mahkemesi İlçe girişinin açılmaması konusunda karar vermesi durumda girişin bir daha açılma şansının olmadığını söyledi.

Yargı kararıyla kapanan girişin Bakan’da gelse açılamayacağını anlatan Candan, “İlçe girişi konusunda Belediye tarafından tekrar açılması konusunda İdare Mahkemesine başvurulmuş. Yargı, girişin açılması sakıncalıdır hayır derse o zaman yandık, niye yandık çünkü mahkeme bir kere karar vermiştir. Hukuk buna hayır dedikten sonra bunu imzalayabilecek yeniden girişi açabilecek bir tek devlet memuru bürokrat bulamayız. Başbakan dahil yargı kararını değiştiremez. Çünkü ortada yargı kararı var. Eğer İlçe girişiyle ilgili yargı kararı olmasaydı. Bir şansımız vardı. Ama yargı olunca bu defteri bir daha açamayız. Kazanma şansınız var mı belki vardır. Kaybetme şansınız var mı çok yüksek. İnşallah yargı açılsın der bizde seviniriz” diye konuştu.

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Alaplı 9 ayda çok güzel çalışmalar yaptıklarını belirterek, “Buralar hizmet yeri biz Belediyede siyaset yapmadan görevimizi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

Candan ve beraberinde Ak Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, İl genel ve Belediye Meclis üyeleri ve partililer, daha sonra Alaplı Kaymakamı Altuğ Çağlar, Alaplı Devlet Hastanesi, Çok programlı Lisesini ziyaret ederek Alaplı-Mollabey alternatif yol çalışmalarını inceledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz