ALAPLI HABERLERİ

CANDAN; “HERKES İŞİNİ YAPSIN”

9 Ocak 2013
1.085 kez görüntülendi

CANDAN; “HERKES İŞİNİ YAPSIN”

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan, Devlet Su İşleri Bölge Müdürüyle birlikte Alaplı ve Ereğli’de incelemelerde bulunacaklarını Gümeli’den sonra 2 bölgede gölet yeri belirlediklerini söyledi.Candan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Alaplı’ya girişinde köprünün üzerinden geçerken manzarayı hiç beğenmediğini başkalarının da beğenmeyeceğini düşündüğünü söyledi.Devlet Su İşleri (DSİ) bölge müdürüyle birlikte önümüzdeki günlerde Alaplı ve Ereğli’de incelemelerde bulunacaklarını ifade eden Candan şöyle dedi;

“DSİ genel müdürü ve bölge müdürüyle görüştüm. Önümüzdeki günlerde bölge müdürü buraya gelecek beraber olacağız. Gümeli’den hariç 2 tane daha gölet yeri belirledik. Biri Çaylıoğlu tarafında biri ise, Kaptaş tarafında o bölgelerde DSİ bölge müdürü ile incelemeler yapacağız. Havalar kar yağışlı olduğu için biraz erteledik. Havaların yumuşamasını bekliyoruz. O arada Alaplı çayına da kendisine ilettim. Ben her Alaplı’ya girdiğim de o köprünün üzerinden geçtiğim de kendim beğenmediğimi başkalarında beğenmeyeceğini kendisine söyledim. Oda hocam ben geleyim bakalım ne yapabiliriz.”

-Herkes işini yapsın

Ben Alaplı için ne yapılması gerekiyorsa onun fazlasını yaparım diyen Candan, konuşmasını şöyle sürdürdü;

“DSİ bölge müdürü Alaplı ve Ereğli’ye geldiğinde ne yapılmazı gerekiyor. Hepsini tek, tek not aldıracağız. Ondan sonra onları takip edeceğiz. Alaplı’nı ayağına diken batsa benim ayağıma çivi batar. Ben Alaplı için ne yapılması gerekiyorsa fazlasını yaparım. Oldu olmadı demenin gereği yok. İşte vekil istedi canı istemediği için yapmıyor. Böyle bir şey yok. Mümkün değil hele Alaplı için hiç mümkün değil. Alaplı’nın o girişini ben hiç beğenmiyorum. Petrolden çarşı içine kadar oralarda düzenlemeler yapılması gerekiyor. Bende isterim ki İstanbul’dan Ankara’da gelişte de Alaplı’nı girişini güzel olmasıdır. Tabi burada sıkıntı derin deşarj sisteminden kaynaklanıyor. Tamamlandığını Alaplı girişi çayında kötü görüntü ortadan kalkacaktır.

CANDAN; “HERKES İŞİNİ YAPSIN” Haberine Ait Etiketler

Yorumlar

  1. Hasan DENİZ dedi ki:

    SN.VEKİLİM SANA İNANIYORUZ KONUŞMALARININ TÜMÜNE İNANIYORUZ SENİN BAŞKALARI GİBİ SİYASET OLSUN DİYE LAF YAPMAYACAĞINIDA BİLİYORUZ ÇÜNKÜ SİZ BİR ÖĞRETMEN HOCA SINIZ. HERKES İŞİNİ YAPSIN BUNU KİMLER İÇİN SÖLEDİĞİNİ ANLAMIŞLARDIR. BİZLER SEÇMEN OLARAK İŞİMİZİ DAHA ÖNCESİNDEN YAPTIK HİZMETLERİNİZ BEKLİYORUZ İYİ ÇALIŞMALAR DİLİYORUZ

  2. yılmaz özdemir dedi ki:

    Sayın vekilim ALAPLININ neresi düzgün görünüyorki dere kenarları ve orada bulunan meyhaneler önünde duran törenlerle açılan ucube inşaatlar alaplının girişindeki yollar mollabey karşıyaka ve kaptaş girişleri çok berbat kaçıncı yüzyıldayız bilemiyorum sanayi sitesi çöp yığını yol kenarlarına çakılan kazıklarcabası dere içindeki çöp yığınları ve dere içinde çıkan ağaçlar siz birde vatandaşa sorun alaplı nasıl gözüküyor diye herkes aynı şeyi söylüyor ama birisi veye birileri çıkıpta elini taşın altına koymuyor burası alaplı aynı tas aynı hamam biz alıştık artık demekki biz buna layıkız..

Yorum Yaz