ALAPLI HABERLERİ

CANDAN, SEBİD GÖSTERİLERİNDE

2 Haziran 2013
735 kez görüntülendi

CANDAN, SEBİD GÖSTERİLERİNDE

 

AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof.Dr.Ercan Candan, Milli Eğitim Müdürlüğünün gerçekleştirdiği “Sanat Bilim Dil Günleri (SEBİD)” etkinliğinin ikinci gününde İngilizce dil Fuarının açılışını gerçekleştirdi.

Sahil bandında kurulan İngilizce dil stantlarının açılışına AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof.Dr. Ercan Candan, Kaymakam İbrahim Çay, Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Naci Kılıç, davetliler, öğrenciler, öğretmenler ve veliler katıldı.

İlçe Milli eğitim Müdürü Mehmet Naci Kılıç, yaptığı açıklamada SEBİD fuarında 33 okul, 30 stant, 20 öğretmen ve 400 öğrencinin görev aldığını belirterek; “Ereğli İlçe milli eğitim müdürlüğü olarak İngilizcenin hayatımızda ki önemini bir adım daha ön plana çıkarmak ve evrensel olan bu dilin öğrencilerimiz tarafından daha aktif kullanımını sağlamak, onların İngilizce eğitim becerilerini geliştirmek öğretmenlerinin haricinde yaşıtları ve başkalarıyla İngilizce konuşmalarını ve anlaşmalarını ilerletmek adına öğretmenlerimiz ile birlikte böyle bir panayır düzenledik” dedi.

Milli Eğitim Müdürünün bu konuşmasının ardından açılışı Ak Parti Zonguldak Milletvekili Prof.Dr. Ercan Candan, Kaymakam İbrahim Çay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Naci Kılıç ile birlikte yaptı. Protokol üyeleri açılışın ardından öğrencilerin stantlarını gezerek çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Okulların standlarını gezen Candan, habercilere yaptığı değerlendirmede; “Okullarımızın ne kadar gaüzel işler yaptığını görme fırsatımız oldu, bu konuda emeği geçen başta sayın kaymakamımız, ilçe milli eğitim müdürlerimiz, okul müdürlerimiz, ayrıca işin mutfağında olan öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizi candan kutluyorum, gerçekten çok güzel işler yapmışlar, çok memnun oldum özellikle İngilizce konuşma kısmında çok başarılar gençler, bu başarılarının devamını diliyorum, inşallah ileride daha güzel olacaktır, tabi bu tür organizasyonlar okulların birbirlerini tanımalarına da yardımcı oluyor, kaynaşmasına da yardımcı oluyor, öğrencilerin, öğretmenlerin. Bunlar birer vesile, aynı zamanda bir tür değerlendirmeye de neden oluyorlar, bu bakımdan her yıl yapılması çok güzel bir fikir, tüm çalışma arkadaşlarımı tebrik ediyorum” dedi.

Etkinlik kapsamında öğrenciler amfi tiyatroda İngilizce şarkı ve tiyatro gibi gösterilerde bulundular.

ALBUM ADI SEBİD(Sanat Bilim Dil ) GÜNLERİ, Fotograf Mustafa Kanca on 6/01/2013 (81 Resim)

Fotograf Mustafa KANCA


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz