ALAPLI HABERLERİ

CANDAN’A HİZMET TEŞEKKÜRÜ

5 Eylül 2014
678 kez görüntülendi

CANDAN’A HİZMET TEŞEKKÜRÜ

CEM SÜRMENELİ – Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Ocak, Ak Parti Zonguldak Milletvekili Prof.Dr.Ercan Candan’ın desteklerine teşekkür etti, sanayi kuruluşlarının yaşadığı sıkıntıların ortadan kaldırılmaya çalışıldığına dikkat çekti.“Vekilimiz Alaplı Organize Sanayi Bölgesi’ndeki ıslah çalışmalarına da oldukça önem ve destek vermiştir. Alaplı çayının ıslahının yapılması ve taşmaması içinde DSİ tarafından çalışmalar devam etmektedir. Yol yapımı dere ıslahı çalışmaları bir bütün içerisinde gerçekleştirilmektedir. Böylelikle bu alanda hem dere taşması tehdidi ortadan kalkmış, hem araç trafiği rahatlamış hem de sanayiciler için yükleme boşaltma yapma daha kolaylaşmış olacaktır”

 

 

Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Ocak beraberinde Meclis Başkanı Hasan Öztürk ile Alaplı Organize Sanayi Bölgesi’ndeki ıslah ve alternatif alt yol çalışmalarını yerinde inceledi. Konuya ilişkin Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası’ndan gönderilen yazılı açıklamada, TSO Başkanı Recep Ocak’ın yürütülen çalışmalara ilişkin bilgi verdi, Ak Parti Zonguldak Milletvekili Prof.Dr.Ercan Candan’ın sağladığı desteğe teşekkür edildi.

 

 “ÇALIŞMALAR GÜZEL İLERLİYOR”

Ocak açıklamasında şu ifadelere yer verdi: Zonguldak Milletvekilimiz Prof.Dr.Ercan Candan’ın  büyük emekleri ve çalışmaları ile yapımına başlanan alt yolda çalışmalar son derece güzel ilerliyor. Bu yol sanayicilerimiz için büyük ihtiyaçtı. Bu yolun tamamlanması ile Alaplı Çay boyu mevkisinde faaliyet gösteren Sanayi Kuruluşlarının yol konusunda yaşadıkları büyük sıkıntı ortadan kalkmış olacak.

 

“BÜYÜK SIKINTILAR YAŞANIYORDU”

Şöyle ki daha önce dar olan mevcut üst yolu kullanan Tır’lar ve ağır vasıta araçların fabrikalara ulaşması yükleme boşaltma yapması konusunda büyük sıkıntılar oluyordu. Bu sıkıntı Zonguldak Milletvekilimiz Sayın Candan’a Odamızca sanayicilerimizden gelen talep ve istekler doğrultusunda iletilmiş olup Sayın Vekilimiz konu hakkında ciddi bir yol haritası çıkartmış yol çalışması ile birlikte Alaplı deresinin ıslahı ve Islah Organize Sanayi alanı ilan edilmesi ile ilgili çalışmaların başlatılması için büyük gayret göstermiş ve başarıya ulaşmıştır.

 

ÇALIŞMALARI DSİ SÜRDÜRÜYOR

Sayın Vekilimiz Alaplı Organize Sanayi Bölgesi’ndeki ıslah çalışmalarına da oldukça önem ve destek vermiştir. Alaplı çayının ıslahının yapılması ve taşmaması içinde Devlet Su İşleri tarafından çalışmalar devam etmektedir. Yol yapımı dere ıslahı çalışmaları bir bütün içerisinde gerçekleştirilmektedir. Böylelikle bu alanda hem dere taşması tehdidi ortadan kalkmış olacak, hem araç trafiği rahatlamış olacak hem de sanayiciler için yükleme boşaltma yapma daha kolaylaşmış olacaktır. İlerisi içinde bu çalışmalar Alaplı’nın bu bölgesinde yapım çalışmaları başlayacak olan Alaplı Islah Organize Sanayi Bölgesindeki sanayi yoğunlaşmasını da rahatlatacaktır.

 

 “PROJELERİN HAYATA GEÇMESİNİ SAĞLADI”

Biz bu konuda Alaplı Ticaret ve Sanayi odası olarak başta Alaplı Organize Sanayi Bölgesi’ndeki ıslah ve yol çalışması konusunda projelerimize destek vererek projelerimizin hayata geçmesini sağlayan Bölge Milletvekilimiz Sayın Prof.Dr.Ercan Candan’a samimi yaklaşımlarından ve gayretlerinden dolayı teşekkürlerimizi belirtiyoruz. Bundan sonrasında yapılacak olan çalışmalarda da Sayın Vekilimizin desteklerini bekliyor, desteklerini sürdüreceklerine inanıyoruz. Özellikle ÇED Aşaması tamamlanan Alport Alaplı Liman Projesi konusunda da Sayın Vekilimizin konuyu takip ettiğini biliyor ve çözeceğine inanıyoruz”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz