ALAPLI HABERLERİ

CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ…

5 Ağustos 2014
695 kez görüntülendi

CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ…

Ak Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a desteğin çığ gibi büyüdüğünü bildirdi.

Yavuz, gazetecilere yaptığı açıklamada, 10 Ağustos tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi Cumhurbaşkanı adayı Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a destek amaçlı köy ziyaretlerine başladıklarını söyledi.

 

Türkiye tarihinde halkın ilk defa kendi cumhurbaşkanını hür iradesiyle seçeceğini ifade eden Yavuz, şunları söyledi:

 

“Alaplı’mız her zaman Başbakanımıza sahip çıktı. Bu seçimde de gerekeni yapacağından hiç kuşkumuz yok. Gittiğimiz her köyde Başbakanımıza karşı çığ gibi büyüyen bir ilgi olduğunu görmekteyiz. Bu ilgi 10 Ağustos tarihinde sandığa yansıyarak ve rekor bir oyla Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı olarak Çankaya köşküne çıkartacağız. Alaplı İlçe teşkilatı olarak seçimlere kadar canla başla çalışmalarımı sürdüreceğiz.” Dedi.

 

Köy ziyaretlerine, İl genel Meclis üyeleri Ayhan Akman ve Temel Uslu, Belediye Meclis üyeleri Yüksel Koçak, Melek Bozkurt, Yaşar Karacan, eski Alaplı Belediye Başkanı ve İlçe Başkanı Faruk Çaturoğlu ve Kemal Ersöz, Esi Belediye ve İl genel Meclis üyesi Seçim Koordinatörü Merkezi  Başkanı Mehmet Yaman, Ak Parti yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları üyeleri katıldı.

AK1

AK3

 

AK2

sdfsdfsfs

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz