ALAPLI HABERLERİ

ÇATAK İLKÖĞRETİMDE KAN BAĞIŞI DÜZENLENDİ

12 Ocak 2014
737 kez görüntülendi

ÇATAK İLKÖĞRETİMDE KAN BAĞIŞI DÜZENLENDİ

Alaplı  Çatak İlköğretim Okulu’nda  kan bağışı yapıldı .

Türk Kızılayı Alaplı Şube Başkanı Hayri Yiğit, ilçeye bağlı Çatak köyünde kan bağışı kampanyası düzenlediklerini ve köylü kadınların büyük ilgi gösterdiğini bildirdi.

Yiğit, yaptığı açıklamada, köyde düzenlenen kampanyaya özellikle kadınların katılmasından dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Her hafta sonu bir köyde kan bağışı kampanyası düzenlediklerini, anlatan Yiğit, “Kan bağışına erkeklerden çok kadınlarımız ilgi gösteriyor. Çatak köyünde düzenlediğimiz kan bağışı kampanyasında bahçelerindeki işlerini bırakan kadınlarımız kan vermek için başvuruyorlar. Köylerde kan bağışına ilgi çok büyük oluyor” diye konuştu.

 

Çatak İlköğretim Okulu Müdürü Hamza Er, “Geleneksel hale getirdiğimiz kan bağışı kampanyasını toplum hizmeti olarak görüyoruz. Alaplı merkezinde görev yapan arkadaşlarımız okulumuza gelerek bize destek oldular. Öğretmen ve müdür arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Çatak İÖO olarak daha önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da kan bağışı kampanyası düzenledik.Kızılay Alaplı şube görevlilerine ve Kızılay Kan bankası ekibine teşekkür ediyorum. Sosyal sorumluluk kapsamında bölgemizdeki velilerimize, din görevlilerimize ve köy muhtarlarına duyurduk. Duyarlı vatandaşlarımız bizi mahcup etmedi, destek verdi. Kampanyamıza destek veren herkese teşekkür ediyoruz. ” dedi.

 

Zonguldak Kızılay Kan Bağış Merkezi Dr. Kubilay Demir’de da Alaplı Bölgemizde en yüksek kan bağışı yapan ilçelerimizin içinde daha önce de biz Çatak İÖO’nda kan bağışı düzenledik.Alaplı Şube başkanımıza ve Çatak İÖO yöneticilerine teşekkür ediyoruz.Her zaman söylediğimiz gibi kan dünyada üretilmeyen acil bir ilaçtır.

From ÇATAK İLKÖĞRETİM KAN BAĞIŞI, posted by Mustafa Kanca on 1/12/2014 (21 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2



 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz