ALAPLI HABERLERİ

ÇATAK İÖO KAN BAĞIŞI DÜZENLEDİ

24 Şubat 2013
742 kez görüntülendi

ÇATAK İÖO KAN BAĞIŞI DÜZENLEDİ

Alaplı  Çatak İlköğretim Okulu’nda  kan bağışı yapıldı .

Kan bağışında 55 ünite kan toplandı .Alaplı merkezinde görev yapan öğretmenler de Çatak İÖO’na giderek kan bağışına destek verdi.

 

Çatak İlköğretim Okulu Müdürü Hamza Er, “Geleneksel hale getirdiğimiz kan bağışı kampanyasını toplum hizmeti olarak görüyoruz. Alaplı merkezinde görev yapan arkadaşlarımız okulumuza gelerek bize destek oldular. Öğretmen ve müdür arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Çatak İÖO olarak daha önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da kan bağışı kampanyası düzenledik.Kızılay Alaplı şube görevlilerine ve Kızılay Kan bankası ekibine teşekkür ediyorum. Sosyal sorumluluk kapsamında bölgemizdeki velilerimize, din görevlilerimize ve köy muhtarlarına duyurduk. Duyarlı vatandaşlarımız bizi mahcup etmedi, destek verdi. Kampanyamıza destek veren herkese teşekkür ediyoruz. ” dedi.

 

Zonguldak Kızılay Kan Bağış Merkezi Dr. Kubilay Demir’de da Alaplı Bölgemizde en yüksek kan bağışı yapan ilçelerimizin içinde daha önce de biz Çatak İÖO’nda kan bağışı düzenledik.Alaplı Şube başkanımıza ve Çatak İÖO yöneticilerine teşekkür ediyoruz.Her zaman söylediğimiz gibi kan dünyada üretilmeyen acil bir ilaçtır.

 

 Kızılay Alaplı Şube Başkanı Hayri Yiğit ise “Çatak İlköğretim Okulu’nda senenin en büyük ilk kan bağışını yaptık. Gayet güzel bir katılım var. Çatak İlköğretim Okulu öğretmen ve idarecileri çok güzel çalışmışlar.Alaplı merkezinde görevli öğretmen ve idarecilerimiz Çatak köyüne kadar gelip kan bağışına destek oldular.  Çatak  İlköğretim Okulu öğretmen ve idarecilerine, velilerine, kan bağışında bulunan Kızılay gönüllülerine ve Kan Merkezi görevlilerimize teşekkür ediyorum.” diye konuştu

Kan bağışına Alaplı merkezindeki öğretmenler, okul öğretmenleri ,Çatak ve Cambazlı muhtarları ,köy imamları , köylü kadınlar ve erkekler destek verdi. 20 ye yakın kişi çeşitli nedenlerle kan bağışında bulunmak istedi.Fakat veremediler

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz