ALAPLI HABERLERİ

ÇATAK KÖYÜ İLK VE ORTAOKULUNDA KAN BAĞIŞI

6 Aralık 2015
822 kez görüntülendi

ÇATAK KÖYÜ İLK VE ORTAOKULUNDA KAN BAĞIŞI

Alaplı  Çatak İlk ve Orta Okulunda   kan bağışı düzenlendi.

Türk Kızılayı Alaplı Şube Başkanı Hayri Yiğit, ilçeye bağlı Çatak köyünde kan bağışı kampanyası düzenlediklerini ve köylü kadınların büyük ilgi gösterdiğini bildirdi.

Yiğit, yaptığı açıklamada, köyde düzenlenen kampanyaya özellikle kadınların katılmasından dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Her hafta sonu bir köyde kan bağışı kampanyası düzenlediklerini, anlatan Yiğit, “Kan bağışına erkeklerden çok kadınlarımız ilgi gösteriyor. Çatak köyünde düzenlediğimiz kan bağışı kampanyasında bahçelerindeki işlerini bırakan kadınlarımız kan vermek için başvuruyorlar. Köylerde kan bağışına ilgi çok büyük oluyor” diye konuştu.

 

Çatak İlk ve Orta  Okulu Müdürü Hamza Er, “Geleneksel hale getirdiğimiz kan bağışı kampanyasını toplum hizmeti olarak görüyoruz.  Çatak İÖO olarak daha önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da kan bağışı kampanyası düzenledik.Kızılay Alaplı şube görevlilerine ve Kızılay Kan bankası ekibine teşekkür ediyorum. Sosyal sorumluluk kapsamında bölgemizdeki velilerimize, din görevlilerimize ve köy muhtarlarına duyurduk. Duyarlı vatandaşlarımız bizi mahcup etmedi, destek verdi. Kampanyamıza destek veren herkese teşekkür ediyoruz. ” dedi.

çatak kan

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz