ALAPLI HABERLERİ

ÇATAK KÖYÜNDE 16 DERSLİKLİ OKULUN TEMELİ ATILDI

11 Ağustos 2013
760 kez görüntülendi

ÇATAK KÖYÜNDE 16 DERSLİKLİ OKULUN TEMELİ ATILDI

Alaplı Çatak köyünde 16 derslikli okulun temeli törenle atıldı.

Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız, Çatak köyü ilkokulu önünde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, meslek hayatında 30 yılı doldurduğunu ve devlet-vatandaş işbirliğini bu seviyeye kadar çıkaran başka bir köy bulmanın zor olduğunu söyledi.

Çatak köyünün her şeyi hak ettiğini ifade eden Ayyıldız, şunları kaydetti:

“Çatak ve Cambazlı köyleri ciddi anlamda taktiri hak ediyor. Allah sizlerden razı olsun. Bize de meslek anlamda bu çalışmalar mutluluk veriyor. Böyle güzel eserler çıkınca mutlu oluyoruz. Şehitliğimiz yapılması ve okulumuzun temel atılması çok güzel. Çatak köyüne yanaşır şekilde yerine getirdiler. Ben görev değişimi olarakZonguldak’an Aydın’a vali olarak atandım. Aydın’a gidiyorum ama orada Çatak köyü gibi köylerimiz inşallah olur diyorum. Oraya gidince sizleri anlatacağım.”

AK Parti Zonguldak milletvekili Ercan Candan da Çatak köyünün diğer köylere örnek olması gerektiğini belirterek, “Çatak köyü okuluna sahip çıkarak yeni bir okul yaptırıyor. Şehidine sahip çıkarak şehitlik yaptırıyor. Zonguldak’ta böyle bir köy daha göremiyorum. Ben köylülermizi tebrik ediyorum. İnşallah diğer köylerimize de örnek olurlar” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Zonguldak Valisi Ayyıldız, AK Parti Zonguldak Milletvekili Candan, Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç, Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, Çatak Köyü Muhtarı Ramis Karakaya, 16 derslikli ortaokulun temelini attı.

ALBUM ADI ÇATAK KÖYÜ 16 DERSLİKLİ OKUL TEMELİ ATMA TÖRENİ, Fotograf Mustafa Kanca on 8/11/2013 (84 Resim)

Fotograf Mustafa KANCA


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz