ALAPLI HABERLERİ

ÇATAK KÖYÜNDE KUTLU DOĞUM KUTLANDI

29 Nisan 2013
663 kez görüntülendi

ÇATAK KÖYÜNDE KUTLU DOĞUM KUTLANDI

Alaplı Çatak köyünde kutlu Doğum Etkinliği yapıldı.

Alaplı  Çatak köyü Tertip Komitesi  ile  Alaplı Müftülüğünün  organize ettiği Çatak köyü  Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri yapıldı.

Çatak Köyü Güreş sahasında yapılan etkinlikler öğleden sonra saat 14.00 te başladı.

Programa  Zonguldak  Müftü Yardımcısı  Taranoğlu konuşmacı olarak katıldı. Alaplı Belediye  başkan yardımcısı İbrahim Şengün, Ak parti ilçe başkanı Faruk Çaturoğlu ve yönetim kurulu üyeleri , İl Genel Meclisi üyesi Temel Uslu, Kızılay Alaplı şube Başkanı Hayri Yiğit, , çok sayıda esnaf ve Alaplı çevresinden gelen vatandaşlar katıldı.

Program saat 14.00’de  Saygı duruşu İstiklal Marşı  ve  Kuran-ı Kerim okunmasıyla başladı. Açılış Konuşmasını Alaplı müftüsü Mehmet Bektaş yaptı. Ardından Alaplı İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden oluşan ilahi korosu güzel ilahilerini seslendirdi .Daha sonra müftü Yardımcısı Bahtiyar Taranoğlu, Hz. Peygamberimiz  nuru ile onurlandığımızı, Onurlu yaşama ve Peygamberimizin yaşantısı ile ilgili konuşmasını yaptı.

Alaplı imam Hatip Lisesi öğrencisi Peygamberimizin Veda Hutbesini Arapça okudu.

Program sonunda  Mevlevi semazenlerin yapmış olduğu gösteri izleyicileri hayran bıraktı.

Programda bütün davetlilere Peygamberimizin Veda hutbesi dağıtıldı.3  milyon Salavatı Şerife gelen davetlilere bir hafta içinde çekilmek şartı ile verildi.

Yapılan duanın ardından Kutlu doğum aşı dağıtıldı.


ALBUM ADI ÇATAK KÖYÜ KUTLU DOĞUM PROGRAMI, Fotograf Mustafa Kanca on 4/28/2013 (100 Resim)

Fotograf Mustafa KANCA


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz