ALAPLI HABERLERİ

ÇATAK KÖYÜNE 16 DERSLİK OKUL

11 Nisan 2013
741 kez görüntülendi

ÇATAK KÖYÜNE 16 DERSLİK OKUL

Alaplı Çatak köyünde “Çatak, Cambazlı ve Çevre Köyleri Eğitim Destekleme Tesis Yaptırma ve Koruma Derneği” tarafından, 16 derslik okul yapımı için Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız, ile protokol imzalandı.

Valilik makamında, Vali Erol Ayyıldız, Dernek Başkanı Recep Yalcın, Çatak Köyü Muhtarı Ramis Karakaya ve cambazlı köyü muhtarı Mehmet Yalçın tarafından imzalan protokolün ardından gazetecilere açıklama yapan, Vali Ayyıldız, “Okul yapımını üstlenen dernek başkanı ve üyelerine teşekkür ediyorum. Ben okul yapımı için her türlü desteği vermeye hazırım. Siz bir an önce okul yapımına başlayın. Okul tamamlandığı zaman diğer ilçelere de örnek olabilir.” dedi.

Dernek Başkanı Recep Yalcın, ise, Valimize çok teşekkür ediyorum. Okulumuz 16 derslik üzerine planlanmıştır. Biz 3 köy olarak bodrum ve zemin katı yapmayı taahhüt ediyoruz. İmkanımız olursa diğer katları da yapmayı düşünüyoruz. Köylerden fındık toplayarak yaz sezonunda okulumuzu zemin ve bodrum katını bitirmeyi hedefliyoruz.” diye konuştu.

İmza törenine, Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç, Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Taşıran, Ak Parti İl genel Meclis üyesi Ayhan Akman, GMİS Armutçuk şube başkanı İsa Mutlu, katıldı.

ALBUM ADI ÇATAK KÖYÜ VALİ İLE PROTOKOL İMZALADI, Fotograf Mustafa Kanca on 4/11/2013 (10 Resim)

Fotograf Mustafa KANCA


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz