ALAPLI HABERLERİ

ÇATAK ORTAOKULU ÖĞRENCİSİ SATRANÇTA İL BİRİNCİSİ

9 Ocak 2014
1.232 kez görüntülendi

ÇATAK ORTAOKULU ÖĞRENCİSİ SATRANÇTA İL BİRİNCİSİ

Alaplı Çatak Ortaokulu 8.sınıf öğrencisi Cansel TÜRKOĞLU, Zonguldak’ ta yapılan okullar arası satranç turnuvasında Zonguldak 1.si oldu.

Milli Eğitim Bakanlığı Okul Sporları kapsamında Satranç müsabakaları il elemeleri 7-8 Ocak tarihlerinde Zonguldak Gençlik Merkezi’nde yapıldı.

Zonguldak Merkez ve ilçe okullarından 11 yarışmacının katıldığı “Yıldız Kızlar” kategorisinde Alaplı Çatak Ortaokulu Öğrencisi Cansel TÜRKOĞLU topladığı 19,5 puanla Zonguldak Şampiyonu oldu ve

Şubat ayında Karabük’ te yapılacak Türkiye Şampiyonası Bölge Birinciliği için, Zonguldak ilini temsil etme hakkını kazandı.

Okul Müdürü Hamza ER yaptığı açıklamada; “Alaplı Çatak İlkokulu/Ortaokulu olarak bu sene satranç eğitimine büyük önem verdiklerini, bu kapsamda biri egzersiz çalışması, ikisi Halk Eğitim Merkezi kanalı ile kurs olmak üzere satranç eğitimi verdiklerini belirtti.  Okul olarak her zaman öğrencilerimizin sosyal, kültürel, sportif ve ahlaki olarak en iyi şekilde yetiştirmek birinci hedefimiz olmuştur. Elde edilen bu başarı okul olarak ne kadar doğru bir karar verdiğimizin bir göstergesi olarak bizi gururlandırmıştır. Bu başarının elde edilmesinde emeği geçen Türkçe Öğretmenimiz Atalay KARAKIRIK başta olmak üzere,müdür yardımcımıza, tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize, velilerimize ve kursların açılmasında bize yardım ve desteklerini esirgemeyen Alaplı Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sayın Ahmet ULUDAĞ’ a teşekkür ediyor, öğrencimize bölge birinciliği müsabakalarında başarılar diliyorum” dedi.

From SATRANÇTA İL BİRİNCİSİ OLDU, posted by Mustafa Kanca on 1/09/2014 (5 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2


Yorumlar

  1. Abdul Samet KARAKAYA dedi ki:

    Tebrik ederim. Başarılarınızın devamını dilerim .

Yorum Yaz